Citi Life kártya

1. lépés: a Citi Life kártya aktiválása

Vásároljon Citi Life hitelkártyájával rendszeresen, és évente több tízezer forinttal jobban járhat!*

Hívja fel CitiPhone Banking telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 40 24 84 24-es telefonszámon (külföldről: +36 1 288 8888) a hét bármely napján, a nap 24 órájában.
Válassza a 2-es menüpontot, és kövesse a telefonos automata utasításait.
A kártya aktiválása során szüksége lesz 16 jegyű kártyaszámára és 2 darab négyjegyű kódot is választania kell, a telefonos azonosító kódot (T-PIN), és a készpénzfelvételnél és vásárlásnál használatos kódot (PIN).

Tovább a 2. lépésre

* Az elérhető megtakarítás a hitelkeret összegétől, a hitelkártya használati szokásoktól, különösen a Citi Life hitelkártyával történt (élelmiszerüzletben, tankoláskor, a Citi Life partnereknél végzett és az egyéb) vásárlások és közüzemi számlakiegyenlítések összegétől függ. Citi Life hitelkártya THM: 45,4%, havi kamat 2,95%. Az Ön Citi Life hitelkártyájához tartozó THM értékét az értesítő levélben tüntettük fel. A THM az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok alapján 375 000 Ft hitelösszeg, 12 hónap futamidő, változó havi hitelkamat, havi kártyadíj és a havi számlavezetési díj figyelembevételével került kiszámításra. Felhívjuk figyelmét, hogy minden elszámolási időszakban legalább a havi számlakivonatban meghatározott minimum fizetendő összeget vissza kell fizetnie.
Citi