Főoldal>Hitel

Vállalatfinanszírozás, hitelezés

A Citibank a finanszírozási lehetőségek átfogó körét kínálja az ügyfelek igényeihez alkalmazkodva
Nemzetközi tapasztalataira támaszkodva a Citibank a finanszírozási lehetőségek olyan átfogó körét kínálja ügyfeleinek, melyek az ügyfelek konkrét igényeihez alkalmazkodnak. A Citibank büszke arra, hogy innovatív megoldásaival a vállalati ügyfelek üzleti céljait is hatékonyan tudja segíteni.
Megoldások az Ön vállalkozásának igényeire:
  • egyedi igényeknek megfelelő különböző finanszírozási formák,
  • egyszerűsített jóváhagyási folyamat,
  • a hitel fedezeteként többféle biztosíték elfogadható.
Vállalati hitelre van szüksége? Megfelelő finanszírozási megoldást keres? Felkészült vállalati kapcsolattartóink személyesen felkeresik Önt, hogy szakértelmük segítségével megtalálhassa a vállalkozásának legmegfelelőbb finanszírozási konstrukciót.
A Citibank hiteleivel könnyedén biztosítható valamennyi finanszírozási szükséglete:
  • áthidalhatja időszakosan fellépő forráshiányát,
  • beszerezheti a működéséhez szükséges gépeket, berendezéseket,
  • megvalósíthatja régóta tervezett beruházásait.
Rövid- és középlejáratú finanszírozás
Az átmeneti likviditásproblémák menedzselésére, valamint a forgóeszköz-igények finanszírozására számos banki termék létezik. A vállalati ügyfelek számára ezek közül a folyószámla-hitelkeretek és a rövid lejáratú kölcsönök a legfontosabbak.
Beruházási kölcsönök
Amennyiben vállalata számára kapacitásbővítést, gépbeszerzést, fejlesztést tervez, esetleg ingatlant szeretne vásárolni, akkor bankunk hosszú lejáratú beruházási kölcsönt ajánl Önnek. A kölcsönt rugalmasan, a beruházás ütemének megfelelően tudja lehívni.
Elfogadható biztosítékok köre
A Citibank által elfogadható biztosítékok köre igen széles. A finanszírozás típusa és futamideje, valamint az ügyfél- és ügyletminősítés eredménye határozza meg, hogy bankunk milyen biztosítékokat fogad el fedezetként.
Európai uniós források
A 2004-es EU-csatlakozás óta a magyar vállalatok számára is új lehetőségek nyíltak arra, hogy az EU Strukturális Alapokból és Kohéziós Alapból támogatáshoz jussanak.
   
Print
Egy telefonhívás és máris bankjában érezheti magát