Főoldal>Citibank Hiteltermékek>Citibank Hitelkalkulátor

Citibank Hitelkalkulátor  - személyi hitel kalkulátor

A hitelkalkulátor segítségével számolja ki saját Hitel konstrukcióját!
Hitelkalulátor részletek
Hitelösszeg
Futamidő
Törlesztőrészlet
THM2: 25,4%
Visszafizetendő teljes kölcsönösszeg
személyi hitel igénylés
1. Ez a hitelkalkulátor nem minősül szerződési ajánlatnak, kizárólag a figyelem felkeltését célozza és a kölcsönnek csak a legfontosabb jellemzőit tartalmazza. A bank a kölcsönt a hitelbírálati feltételei alapján, a szerződéskötést követően nyújtja. A szerződéskötés és az adott kölcsön konkrét feltételei a hitelbírálat eredményétől függenek. A hitel kalkulátor által kiadott értékek és számítások tájékoztató jellegűek, a végleges és pontos értékek a bank általi hitelbírálatot követően számíthatók ki. A kölcsön igénylése előtt kérjük alaposan tanulmányozza a szerződési feltételeket, illetve kérjen felvilágosítást kollégáinktól.
2. A kamat mértéke az igényelt kölcsönösszegtől, az ügyfélminősítéstől és a választott konstrukciótól függ. 600 000 –
1 499 999 Ft kölcsönösszegekre 19,9% kamat vonatkozik. 18,9%-os kamat vonatkozik 1 500 000 Ft és 4 499 000 Ft közötti kölcsönösszegű (3 000 001 Ft – 4 499 000 Ft közötti kölcsönösszeg esetén A2 adósminősítésnél), új Adósságrendező Citibank Személyi Hitel 2013. február 14. és május 31. napja között történő igénylése esetén. Nem Adósságrendező Citibank Személyi Hitel esetén 1 500 000 Ft és 4 499 000 Ft között a kamat 19,9%. Adósságrendező Citibank Személyi Hitel az a személyi hitel, melynek a hitelkérelmen megjelölt célja hitelkiváltás és amely hitelkiváltás legkésőbb a Kölcsön folyósítását követő 45 napon belül megtörténik. Citibank által kibocsátott hitelkártya adósságrendezésbe történő bevonására hitelkeret csökkentéssel van lehetőség. Az Adósságrendező Citibank Személyi Hitel további feltétele, hogy a „Nyilatkozat Citibank Személyi Hitel igényléshez” elnevezésű nyomtatvány kitöltésre és aláírásra kerüljön. Amennyiben a hitelkiváltás a Bank felé igazoltan nem történik meg a Kölcsön folyósítását követő 90 napon belül, a Citibank Személyi Hitel kamata automatikusan 23,1%-ra változik, kivéve, ha az eredeti kamat ennél magasabb és a módosult fizetési kötelezettségről a Bank írásban értesíti az ügyfelet. THM: 21,1%-26,0%. Citibank XXL Személyi Hitel az a személyi hitel, amelyet a Bank kiemelt ügyfelei az általánostól eltérő, speciális feltételekkel és igénylési feltételekkel vehetnek igénybe 3 000 001 és 6 000 000 Ft közötti kölcsönösszeg esetén. Kamata A1 adósminősítés esetén 17,9%. THM: 19,9%-22,9% A THM (teljes hiteldíjmutató) meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke függ a kölcsönösszeghez kapcsolódó kamattól, a folyósítás módjától és a kezelési költség nagyságától.
A Citibank XXL Személyi Hitel eltérő feltételeiről itt tájékozódhat.
Citibank Személyi Hitel Általános Szerződési Feltételei
Kamat- és díjtáblázat Citibank Személyi Kölcsön és Citibank Személyi Hitel termékekre
A Citibank Személyi Hitel alapján folyósított Kölcsön felhasználási célhoz nem kötött fogyasztási kölcsön. A Citibank a kölcsönt a hitelbírálati feltételei alapján, a szerződéskötést követően nyújtja, amely a Citibank által elvégzett teljes hitelbírálat eredményétől függ.
Kérjük, hogy a kölcsön igénylésekor vegye figyelembe a jelenlegi és a jövőbeni anyagi teherbíró képességét.