Főoldal>Citibank Hitelkártyák>Citi Life kártya

Citi Life kártya

Citi Life hitelkártya igénylés

Citi Life kártyával minden vásárlásából visszajár1:

Citi Life hitelkártyás élelmiszer vásárlásai után 3%-ot írunk jóvá 3%, ha élelmiszerüzletben vásárol1
Citi Life hitelkártyás üzemanyag vásárlásai után 2%-ot írunk jóvá 2%, ha üzemanyagot vásárol (tankol)1
Citi Life bármely más hitelkártyás vásárlásai után 1%-ot írunk jóvá 1%, ha bárhol máshol vásárol.
1000 Citi Life partnerüzletben a Citi Life kártyával történt belföldi vásárláskor 2%-15%-ot is kaphat. 1000 Citi Life partnerüzletben a Citi Life kártyával történt belföldi vásárláskor 2%-15%-ot is kaphat.
Citi Life ahogy én szeretem.
Citi Life hitel kártya igénylés
Citi Life hitelkártya és Mobil kártya teljes hiteldíjmutató (THM): 41,3% (havi kamat: 2,70%)8
Citi Life hitelkártya előnyeiCiti Life hitelkártya - Citi Forint gyűjtéseCiti Life hitelkártya - Citi Forint beváltásaCiti Life KamatnullázóCiti Life hitel kártya -  Igénylés, díjakGyik

Citi Life hitelkártya előnye


Citi Life kártyával minden vásárlásából visszajár.
Az összegyűjtött Citi Forintjait pénzvisszatérítésre, árkedvezményekre és különleges ajánlatokra válthatja be egyszerűen és kényelmesen a Citi Hitelkártya Webáruházban.
A Citi Life partnerek közkedvelt üzletek az alábbi kategóriákból: élelmiszer, lakberendezés, bútor, benzinkút, ruházat, sportszer, fehérnemű, barkács, elektronika, utazás, parfüméria, könyvesbolt, mozi, színház- és koncertjegyiroda. A Citi Life partnereknél történő Citi Life kártyás fizetések után járó kedvezmények alapja a Bank és az adott Partner között létrejött együttműködési megállapodás, mely esetleges módosítása esetén a kedvezmények tartalma vagy mértéke módosulhat. A Bank a kedvezmények megszűnéséről vagy feltételei megváltozásáról az ügyfeleket értesíti.
Citi Life partnerek
A Citi Life Kamatnullázóval kamat- és költségmentesen, egyenlő havi részletekben is visszafizetheti a Citi Life partnerüzletekben történt, egyösszegű, 20 000 Ft feletti vagy a Bank és a Partner által promóciós jelleggel meghatározott, ettől eltérő összegű Citi Life kártyás vásárlásait. A Citi Life Kamatnullázó a vásárlást követően minimum 2 nappal, de még a Citi Life kártyájához tartozó fizetési határidő előtt legalább 2 munkanappal állítható be. A vásárlásra vonatkozó legkisebb limitösszeg és a futamidő promóció esetén a Bank és a Partner megállapodása alapján ettől eltérő is lehet.2
Az új Citi Life kártya PayPass™ funkcióval is rendelkezik, amely az eddigi hitelkártya előnyein túl az érintés nélküli fizetési módot is lehetővé teszi, meggyorsítva ezzel a kis összegű, 5000 Ft alatti vásárlások fizetési idejét.3
A Citi Life kártyához Mobil kártya is igényelhető, amivel akkor is vásárolhat, ha épp nincs Önnél a pénztárcája! Mobil kártyáját ragassza pl. a mobiltelefon hátoldalára, és fizessen vele a PayPass™ elfogadóhelyeken!
A Citi Life kártyához akár 4 társkártyát is igényelhet, így Citi Forintjait családtagjai és ismerősei kártyás vásárlásai tovább gyarapítják4. A Citi Life kártyához igényelhető a Citibank SMS Hírnökszolgálat, amellyel az 1000 Ft-ot meghaladó hitelkártyás költéseit és az online vásárlási tranzakcióit SMS értesítés formájában folyamatosan nyomon követheti.
A Citi Life kártyához Utazási Csomag igényelhető, mely 60 napnál nem hosszabb külföldi utazásokra nyújt betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást. Hozzátartozók részére is igényelhető.. A biztosítás választható szolgáltatás, és nem feltétele a hitelkártya-igénylés jóváhagyásának.5
A Citibank dombornyomott hitelkártyái magas szintű biztonságot nyújtanak
A Citi Life kártya - csakúgy, mint az összes Citibank hitelkártya - a vásárlás szabadságát nyújtja. Bővebb információ a Citibank hitelkártyákról
A Citi Life kártyákhoz is számos, az Ön kényelmét szolgáló kiegészítő szolgáltatást vehet igénybe
Citi Life kártya havi díja 2012. június 18-tól.6
Főkártya havi díja 690 Ft
Társkártya havi díja 690 Ft
   
Tájékoztatjuk, hogy a 2013. január 1-től igényelt hitelkártyák esetében a Bank az egyes vásárlások, készpénzfelvételek, adott hónapban terhelt díjak és a részletfizetési szolgáltatások után jutalékot számít fel a Kamat-és Díjtáblázatban feltüntetett mértékben.
1. A hitelkártya jóváhagyásától számított első 6 hónapban havi elszámolási időszakonként belföldi kiskereskedelmi élelmiszerüzletben max. összesen 100 000 Ft összegig 3%, belföldi tankoláskor max. összesen 50 000 Ft összegig 2%, az efeletti vásárlásokra, valamint a 7. hónaptól kezdődően minden – nem partnerüzletben történő - vásárlásra 1% Citi Forint jóváírás jár. A jóváírás minden Citi Life kártyával végrehajtott 100 Ft vásárlás után jár. A Citi Forintok jóváírása a Citi Life kártyás vásárlások könyvelési napját követő, legfeljebb harmadik munkanapon történik. A Citi Life partnerek és az általuk nyújtott kedvezmények aktuális listája a www.citilife.hu weboldalon megtalálható. A bank a 2013. 01. 01-től 2013.08.04-ig igényelt hitelkártyával végrehajtott vásárlási tranzakciók (vásárlás és csoportos beszedési megbízás) összege után 0,2%, 2013.08.05-től igényelt hitelkártyák esetében 0,3% jutalékot számít fel. A partnerüzletekben és webáruházakban elérhető kedvezmények a partner által üzemeltetett POS terminálokon történő Citi Life kártyás fizetés esetén járnak.
2. A bank a 2014.05.05-2014.07.31-ig Citi Life hitelkártyát igénylő Főkártyabirtokosok részére 5000 Citi Forintot, valamint a Citi Life hitelkártya jóváhagyását (mely dátum a kártyaküldő levélen kerül feltüntetésre) követő 30 napon belül a kártyaszámlára könyvelődött költés(ek) összegét jóváírja max összesen 5 000 forintig, ha a Főkártyabirtokos a hitelkártya igénylésekor (1) mobiltelefonszámot és e-mail címet ad meg, és hozzájárul ahhoz, hogy ezekre a bank termékeire és szolgáltatásaira vonatkozó üzenetet küldjön (2) e-számlakivonatot igényel (3) aktiválja hitelkártyáját. További max 5000 Ft-ot ír jóvá a bank az első havi költések összegéből, amennyiben a Főkártyabirtokos regisztrál a Citibank Online internetes szolgáltatásra és a hitelkártya aktiválása ezen felületen keresztül történik. Az ajánlat nem vonatkozik a meglévő Citibank hitelkártya cseréjére, és nem vonható össze más program (pl. Ügyfélajánlási program) keretében nyújtott kedvezménnyel. A Citi Life kártya használatára, valamint a promócióra vonatkozóan a Citi Life Program Általános Szerződési Feltételek valamint a Citi Life Hitelkártya Értékesítési Promóció Részvételi Feltételei interneten keresztül történő regisztráció esetén az irányadók. A Bank a 2013.01.01-től 2013.08.04-ig igényelt hitelkártyával végrehajtott vásárlási tranzakciók (vásárlás és csoportos beszedési megbízás) összege után 0,2%, 2013.08.05-től igényelt hitelkártyák esetén 0,3% jutalékot számít fel.
3. A Citi Life Kamatnullázó a Citi Life partnerüzletekben történt legalább 20 000 Ft értékű, egy összegű Citi Life kártyás vásárlásokra igényelhető és a vásárlást követően minimum 2 nappal, de még a Citi Life kártyájához tartozó fizetési határidő előtt legalább 2 munkanappal állítható be. A bank a 2013. 01. 01-től 2013.08.04-ig igényelt hitelkártyával végrehajtott vásárlási tranzakciók (vásárlás és csoportos beszedési megbízás) összege után 0,2%, 2013.08.05-től igényelt hitelkártyák esetében 0,3% jutalékot számít fel. THM: 0,0%. A THM az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok alapján 500 000 Ft hitelösszeg, 3 év futamidő, 0,0% rögzített havi hitelkamat figyelembevételével került meghatározásra. A vásárlásra vonatkozó legkisebb limitösszeg és a futamidő promóció esetén a bank és a partner megállapodása alapján ettől eltérő is lehet.
4. Az első Citi Life kártyás vásárlás a chip leolvasásával és a PIN kód megadásával történik. PayPass funkcióval történő vásárláskor biztonsági vagy egyéb okból a terminál összeghatártól függetlenül kérheti a PIN kód megadását.
5. A fő- és a társkártyabirtokos közös hitelkeretből gazdálkodnak, így a fő- és a társkártyabirtokos által gyűjtött minden Citi Forint a főkártyabirtokos Citi Life egyenlegén kerül jóváírásra.
6. Az Utazási Csomagban található utazási biztosítás részleteit a vonatkozó biztosítási feltételek tartalmazzák. Az utazási biztosítást az AIG Europe Limited Magyarországi Fióktelepe (1133 Budapest, Váci út 76.) nyújtja. A biztosítás választható szolgáltatás és nem feltétele a hitelkártya-igénylés jóváhagyásának.
7. A 2012. június 18. előtt igényelt Citi Life kártya éves/havi díja a mindenkor hatályos Citibank hitelkártya kamat- és díjtáblázatban található.
8. A THM az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok alapján 375 000 Ft hitelösszeg, 12 hónap futamidő, változó havi hitelkamat, a havi kártyadíj és a havi számlavezetési díj figyelembevételével került kiszámításra. Felhívjuk figyelmét, hogy minden elszámolási időszakban legalább a havi számlakivonatban meghatározott minimum fizetendő összeget vissza kell fizetnie.
Időszakos kampányok keretében a bank saját döntése alapján a Citibank Hitelkártya Kamat- és Díjtáblázatnál kedvezőbb feltételeket is kínálhat.
A Citi Life partnerek aktuális listája a www.citilife.hu weboldalon található. A jelen hirdetés kizárólag a figyelemfelkeltés célját szolgálja, és nem minősül ajánlattételnek. A Citibank a Citi Life kártyát hitelbírálati feltételei alapján nyújtja. A Citibank fenntartja a jogot, hogy további alapfeltételeket és egyéb hitelbírálati feltételeket is meghatározzon és figyelembe vegyen. A Citi Life kártya részletes feltételei megtalálhatók a Citibank Forintalapú Egyéni Hitelkártyáról szóló Általános Szerződési Feltételekben és a Citibank Hitelkártya Kamat- és Díjtáblázatban. A kapcsolódó Citi Life program feltételeit a Citi Life Program Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák, melyek hozzáférhetők a bankfiókokban, a CitiPhone Banking telefonos ügyfélszolgálaton és a www.citibank.hu internetes oldalon.
Kérjük, hogy hitelkártyás költései során vegye figyelembe a jelenlegi és a jövőbeni anyagi teherbíró képességét.

Linkek
Print
Jusson a jóból mindenkinek! Ajánlja termékünket és akár 20 000 Ft értékű ajándékkuponnal jutalmazzuk!
Mit érdemes a hitelkártyákról tudni?
Citi Life webáruház
Sokkal biztonságosabb online vásárlás internetes biztonsági kóddal részletek