1. Főoldal
  2. >
  3. Citibank Hitelkártyák
  4. >
  5. Citi Life hitelkártya

Citi Life hitelkártya

Ez a termék 2016. augusztus 22-től kezdődően már nem igényelhető.

Citi Life hitelkártyával minden vásárlásából visszajár:

Citi Life hitelkártyás élelmiszer vásárlásai után 3%-ot írunk jóvá 3%, ha élelmiszerüzletben vásárol2
Citi Life hitelkártyás üzemanyag vásárlásai után 2%-ot írunk jóvá 2%, ha üzemanyagot vásárol (tankol)2
Citi Life bármely más hitelkártyás vásárlásai után 1%-ot írunk jóvá 1%, ha bárhol máshol vásárol.
1000 Citi Life partnerüzletben a Citi Life hitelkártyával történt belföldi vásárláskor 2%-15%-ot is kaphat. 1000 Citi Life partnerüzletben a Citi Life hitelkártyával történt belföldi vásárláskor 2%-15%-ot is kaphat.
Citi Life hitelkártya teljes hiteldíjmutató (THM): 30,1% (havi kamat: 2,00%)3
Reprezentatív példa: 375 000 Ft hitelösszeg, 12 hónap futamidő, 2,00% rögzített havi hitelkamat, a havi kártyadíj és a havi számlavezetési díj figyelembevételével – a teljes felhasznált hitelkeret vissza nem fizetése esetén – a hitelkeret teljes díja: 85 636 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 460 636 Ft.3
Citi Life hitelkártya előnyeiCiti Life hitelkártya - Citi Forint gyűjtéseCiti Life hitelkártya - Citi Forint beváltásaCiti Life KamatnullázóCiti Life hitel hitelkártya -  DíjakGyik

Citi Life hitelkártya előnyei


Citi Life hitelkártyával minden vásárlásából visszajár.
Az összegyűjtött Citi Forintjait pénzvisszatérítésre, árkedvezményekre és különleges ajánlatokra válthatja be egyszerűen és kényelmesen a Citi Hitelkártya Webáruházban.
A Citi Life partnerek közkedvelt üzletek az alábbi kategóriákból: élelmiszer, lakberendezés, bútor, benzinkút, ruházat, sportszer, fehérnemű, barkács, elektronika, utazás, parfüméria, könyvesbolt, mozi, színház- és koncertjegyiroda. A Citi Life partnereknél történő Citi Life hitelkártyás fizetések után járó kedvezmények alapja a Bank és az adott Partner között létrejött együttműködési megállapodás, mely esetleges módosítása esetén a kedvezmények tartalma vagy mértéke módosulhat. A Bank a kedvezmények megszűnéséről vagy feltételei megváltozásáról az ügyfeleket értesíti.
Citi Life partnerek
A Citi Life Kamatnullázóval kamat- és költségmentesen, egyenlő havi részletekben is visszafizetheti a Citi Life partnerüzletekben történt, egyösszegű, 20 000 Ft feletti vagy a Bank és a Partner által promóciós jelleggel meghatározott, ettől eltérő összegű Citi Life hitelkártyás vásárlásait. A Citi Life Kamatnullázó a vásárlást követően minimum 2 nappal, de még a Citi Life hitelkártyájához tartozó fizetési határidő előtt legalább 2 munkanappal állítható be. A vásárlásra vonatkozó legkisebb limitösszeg és a futamidő promóció esetén a Bank és a Partner megállapodása alapján ettől eltérő is lehet.4
Az új Citi Life hitelkártya PayPass™ funkcióval is rendelkezik, amely az eddigi hitelkártya előnyein túl az érintés nélküli fizetési módot is lehetővé teszi, meggyorsítva ezzel a kis összegű, 5000 Ft alatti vásárlások fizetési idejét.5
A Citi Life hitelkártyához akár 4 társkártyát is igényelhet, így Citi Forintjait családtagjai és ismerősei kártyás vásárlásai tovább gyarapítják6. A Citi Life hitelkártyához igényelhető a Citibank SMS Hírnökszolgálat, amellyel az 1000 Ft-ot meghaladó hitelkártyás költéseit és az online vásárlási tranzakcióit SMS értesítés formájában folyamatosan nyomon követheti.
A Citi Life hitelkártyához Utazási Csomag igényelhető, mely 60 napnál nem hosszabb külföldi utazásokra nyújt betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást. Hozzátartozók részére is igényelhető.. A biztosítás választható szolgáltatás, és nem feltétele a hitelkártya-igénylés jóváhagyásának.7
A Citibank dombornyomott hitelkártyái magas szintű biztonságot nyújtanak
A Citi Life hitelkártya - csakúgy, mint az összes Citibank hitelkártya - a vásárlás szabadságát nyújtja. Bővebb információ a Citibank hitelkártyákról
A Citi Life hitelkártyákhoz is számos, az Ön kényelmét szolgáló kiegészítő szolgáltatást vehet igénybe
Citi Life hitelkártya havi díja 2012. június 18-tól.8
Főkártya havi díja 690 Ft
Társkártya havi díja 0 Ft*
*2015. február 12-től jóváhagyott társkártyák esetén
2. 2014.08.01-től igényelt hitelkártyák esetén a hitelkártya jóváhagyásától számított első 3 hónapban havi elszámolási időszakonként belföldi kiskereskedelmi élelmiszerüzletben max. összesen 100 000 Ft összegig 3%, belföldi tankoláskor max. összesen 50 000 Ft összegig 2%, az efeletti vásárlásokra, valamint a 4. hónaptól kezdődően minden – nem partnerüzletben történő – vásárlásra 1% Citi Forint jóváírás jár. A jóváírás minden Citi Life hitelkártyával végrehajtott 100 Ft vásárlás után jár. A Citi Forintok jóváírása a Citi Life hitelkártyás vásárlások könyvelési napját követő, legfeljebb harmadik munkanapon történik. A Citi Life partnerek és az általuk nyújtott kedvezmények aktuális listája a www.citilife.hu weboldalon megtalálható. A bank a hitelkártyával végrehajtott vásárlási tranzakciók (vásárlás és csoportos beszedési megbízás) összege után a Kamat- és Díjtáblázat szerinti jutalékot számít fel. A partnerüzletekben és webáruházakban elérhető kedvezmények a partner által üzemeltetett POS terminálokon történő Citi Life hitelkártyás fizetés esetén járnak.
3. A THM az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok alapján 375 000 Ft hitelösszeg, 12 hónap futamidő, havi hitelkamat, a havi kártyadíj és a havi számlavezetési díj figyelembevételével került kiszámításra. Felhívjuk figyelmét, hogy minden elszámolási időszakban legalább a havi számlakivonatban meghatározott minimum fizetendő összeget vissza kell fizetnie.
4. A Citi Life Kamatnullázó a Citi Life partnerüzletekben történt legalább 20 000 Ft értékű, egy összegű Citi Life hitelkártyás vásárlásokra igényelhető és a vásárlást követően minimum 2 nappal, de még a Citi Life hitelkártyájához tartozó fizetési határidő előtt legalább 2 munkanappal állítható be. A Bank a 2013.01.01-től 2013.08.04-ig igényelt hitelkártyával végrehajtott vásárlási tranzakciók (vásárlás és csoportos beszedési megbízás) összege után 0,2%, 2013.08.05-től igényelt hitelkártyák esetében 0,3% jutalékot számít fel. THM: 0,0%. A THM az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok alapján 500 000 Ft hitelösszeg, 3 év futamidő, 0,0% rögzített havi hitelkamat figyelembevételével került meghatározásra. A vásárlásra vonatkozó legkisebb limitösszeg és a futamidő promóció esetén a Bank és a partner megállapodása alapján ettől eltérő is lehet.
5. Az első Citi Life hitelkártyás vásárlás a chip leolvasásával és a PIN kód megadásával történik. PayPass funkcióval történő vásárláskor biztonsági vagy egyéb okból a terminál összeghatártól függetlenül kérheti a PIN kód megadását.
6. A fő- és a társkártyabirtokos közös hitelkeretből gazdálkodnak, így a fő- és a társkártyabirtokos által gyűjtött minden Citi Forint a főkártyabirtokos Citi Life egyenlegén kerül jóváírásra.
7. Az Utazási Csomagban található utazási biztosítás részleteit a vonatkozó biztosítási feltételek tartalmazzák. Az utazási biztosítást az AIG Europe Limited Magyarországi Fióktelepe (1133 Budapest, Váci út 76.) nyújtja. A biztosítás választható szolgáltatás és nem feltétele a hitelkártya-igénylés jóváhagyásának.
8. A 2012. június 18. előtt igényelt Citi Life hitelkártya éves/havi díja a mindenkor hatályos Citibank hitelkártya Kamat- és Díjtáblázatban található.
9. A Citi Life hitelkártyával gyűjtött Citi Forintok a Citi Life kártyaszerződés bármely okból történő megszűnéséig használhatók fel.
Időszakos kampányok keretében a Bank saját döntése alapján a Citibank Hitelkártya Kamat- és Díjtáblázatban foglaltaknál kedvezőbb feltételeket is kínálhat.
A Citi Life partnerek aktuális listája a www.citilife.hu weboldalon található. A jelen hirdetés kizárólag a figyelemfelkeltés célját szolgálja, és nem minősül ajánlattételnek. A Citibank a Citi Life hitelkártyát hitelbírálati feltételei alapján nyújtja. A Citibank fenntartja a jogot, hogy további alapfeltételeket és egyéb hitelbírálati feltételeket is meghatározzon és figyelembe vegyen. A Citi Life hitelkártya részletes feltételei megtalálhatók a Citibank Forintalapú Egyéni Hitelkártyáról szóló Általános Szerződési Feltételekben és a Citibank Hitelkártya Kamat- és Díjtáblázatban. A kapcsolódó Citi Life program feltételeit a Citi Life Program Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák, melyek hozzáférhetők a bankfiókokban, a CitiPhone Banking telefonos ügyfélszolgálaton és a www.citibank.hu internetes oldalon.
Kérjük, hogy hitelkártyás költései során vegye figyelembe a jelenlegi és a jövőbeni anyagi teherbíró képességét.

Linkek
Print
Mit érdemes a hitelkártyákról tudni?
Citi Life webáruház
Sokkal biztonságosabb online vásárlás internetes biztonsági kóddal részletek