1. Főoldal
  2. >
  3. Citibank Hitelkártyák

Citibank hitelkártyák

A Citibank Hitelkártyákkal felfedezheti a lehetőségek és előnyök teljes tárházát! Akár vásárlásról, utazásról vagy vendéglátásról van szó, a Citibank Hitelkártyák mindezt lehetővé teszik.
Az egyes hitelkártyáinkra vonatkozó teljes hiteldíj mutatókról (THM) kérjük tájékozódjon az alábbi linken elérhető táblázatból.
Ez a termék 2016. augusztus 22-től kezdődően már nem igényelhető.

Citibank Hitelkártya kínálat

Citi Life hitelkártya
Shell-Citibank Hitelkártya
Telekom-Citibank Hitelkártya
Citibank Platinum Hitelkártya
Klasszikus Citibank Arany- és Citibank Ezüst Hitelkártya
Malév Citibank Hitelkártya
T-Mobile-Citibank Hitelkártyák

A Citibank hitelkártyák előnyei:

Az adott hónapban felhasznált hitelkeretből a fizetési határidőre legalább a minimum fizetendő összeget kell visszafizetnie, a fennmaradó részt továbbviheti a következő hónapokra. Ez a visszafizetési konstrukció maximális rugalmasságot nyújt Önnek pénzügyei intézésében.1
Ha a hitelkeretét az adott hónapban csak vásárlásra használta és a felhasznált hitelkerete 100%-át visszafizeti határidőig, hitelkamatot nem számolunk fel, így Ön akár 51 napig költhet kamatmentesen a hitelkeretéből.2
A Citibank hitelkártyái magas szintű biztonságot nyújtanak.
Személyre szabott hitelkerete bármikor az Ön rendelkezésére áll. Akár váratlanul felmerülő kiadásokat is finanszírozhat hitelkártyájával, és megvalósíthatja vágyait akkor is, ha éppen nem áll rendelkezésére a szükséges készpénz.
Hitelkártyáját világszerte, széles körben használhatja vásárlásra és készpénzfelvételre, valamint internetes vásárlásra.
A hitelkártyát használhatja csekkek befizetésére és számlái csoportos beszedési megbízással történő kiegyenlítésére.
Hitelkártyájával ATM-en keresztül feltöltheti mobiltelefon egyenlegét is.
A PayPass funkcióval ellátott hitelkártyával érintés nélküli is fizethet.
A Citibank SMS Hírnökszolgálat segítségével nyomon követheti hitelkártyás költéseit.
Citibank hitelkártyás vásárlásainak összegét kedvezőbb kamatláb mellett is visszafizetheti egyenlő havi részletekben a Könnyített Törlesztés szolgáltatásunkkal!
Az Utazási Csomag3 egy évre szóló utazási biztosítást és vásárlási kedvezményeket nyújt. Az Utazási Csomag választható szolgáltatás (kivéve a 2012. június 17-ig igényelt Arany fokozatú hitelkártyák, valamint Platinum és Ultima hitelkártyák esetében), és nem feltétele a hitelkártya-igénylés jóváhagyásának.
Tájékoztatjuk, hogy a 2013. január 1-től igényelt hitelkártyák esetében a Bank az egyes vásárlások, készpénzfelvételek, adott hónapban terhelt díjak és a részletfizetési szolgáltatások után jutalékot számít fel a Kamat- és Díjtáblázatban feltüntetett mértékben.
Linkek
Fontos információk:
1. A minimum fizetendő összeg a Bank által a kártyaszámla terhére egy adott elszámolási időszakban a tranzakciók, költségek összegének 2,8%-át jelenti, amelyhez hozzáadódik a Könnyített Törlesztés, az Egyből Kölcsön és az Egyből Kölcsön Plusz termék aktuális havi törlesztőrészlete, valamint a hitelkerettúllépés, a kamat és a késedelmi díj teljes összege. Ha a Felhasznált Hitelkeret összege meghaladja a 2000 Ft-ot, akkor minimum 2000 Ft-ot, amennyiben a Felhasznált Hitelkeret összege kevesebb mint 2000 Ft, akkor ezt az összeget kell minimum fizetendő összegként megfizetni. Ha a minimum fizetendő összeget a fizetési határidőre nem egyenlíti ki, a Bank a hatályos Kamat-és Díjtáblázatban meghatározott késedelmi díjat számíthat fel minden hónapban.
2. A kamatmentesség kizárólag vásárlási tranzakciók esetén érvényes, és csak a felhasznált hitelkeret teljes visszafizetése esetén. A felhasznált hitelkeret a vásárlások összegén felül 2013. január 1. után igényelt hitelkártya esetén vásárlási jutalékot tartalmaz valamint egyéb díjat, költséget és jutalékot is tartalmazhat. Az 51 nap csak az elszámolási időszak első napján végrehajtott vásárlásokra vonatkozik. Nem teljes összegű visszafizetés esetén a kamat a teljes felhasznált hitelkeretre felszámításra kerül.
3. Az Utazási Csomagban található utazási biztosítás részleteit a vonatkozó biztosítási feltételek tartalmazzák. Az utazási biztosítást az AIG Europe Limited Magyarországi Fióktelepe (1133 Budapest, Váci út 76) nyújtja.
Az egyes hitelkártyáinkra vonatkozó teljes hiteldíj mutatókról (THM) kérjük tájékozódjon az alábbi linken elérhető táblázatból. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Felhívjuk szíves figyelmét az MNB Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központjának honlapjára és az ott szereplő termékleírásokra, összehasonlítást segítő alkalmazásokra (hitelkalkulátor, háztartási költségvetés-számító program). Ide kattintva elérheti az MNB honlapját.
Kérjük, hogy a hitelkártya igénylésekor vegye figyelembe a jelenlegi és a jövőbeni anyagi teherbíró képességét!
Citibank Hitelkártya Kamat- és Díjtáblázat
Citibank Forintalapú Egyéni Hitelkártyáról szóló Általános Szerződési Feltételek
Időszakos kampányok keretében a bank saját döntése alapján a Hitelkártya Kamat- és Díjtáblázatnál kedvezőbb feltételeket is kínálhat.
Print
Mit érdemes a hitelkártyákról tudni
Sokkal biztonságosabb online vásárlás internetes biztonsági kóddal részletek
Sokkal biztonságosabb online vásárlás internetes biztonsági kóddal részletek