Főoldal>Citibank Hitelkártyák

Citibank hitelkártyák

Aki sokat markol, sokat is fog! Markoljon Ön is extra 15 000 Ft-ot Citi Life hitelkártyával!
A Citibank Hitelkártyákkal felfedezheti a lehetőségek és előnyök teljes tárházát! Akár vásárlásról, utazásról vagy vendéglátásról van szó, a Citibank Hitelkártyák mindezt lehetővé teszik.
Igényeljen most
Az egyes hitelkártyáinkra vonatkozó teljes hiteldíj mutatókról (THM) kérjük tájékozódjon az alábbi linken elérhető táblázatból.

Citibank Hitelkártya kínálat

Citi Life hitelkártya
A Citi Life hitelkártyával minden egyes belföldi vagy külföldi vásárlással Citi Forintot gyűjt.
Shell-Citibank Hitelkártya
A Shell töltőállomásokon történt vásárlásainak
3%-át, valamint bármely egyéb vásárlási tranzakciójának 1%-át jóváírjuk Citi Forint egyenlegén!
Telekom-Citibank Hitelkártya
A Telekom-Citibank hitelkártyás vásárlásai, valamint Telekom számláinak végösszege alapján pénzvisszatérítésben részesülhet
Citibank Ultima Hitelkártya
Az Ultima Hitelkártya prémium kártya, kizárólag a Citibank legkülönlegesebb ügyfeleinek, exkluzív szolgáltatásokkal.
Citibank Platinum Hitelkártya
A kivételesség bizonyítéka - Citigold ügyfeleink részére kialakított hitelkártya egyedülálló partnerajánlatokkal, megkülönböztetett szolgáltatásokkal
Klasszikus Citibank Arany- és Citibank Ezüst Hitelkártya
Ez a termék 2012. április 1-től kezdődően új ügyfeleink részére már nem igényelhető!
Malév Citibank Hitelkártya
Ez a termék 2012. február 2. után új ügyfeleink részére már nem igényelhető!
T-Mobile-Citibank Hitelkártyák
Ez a termék 2009. szeptember 10. után már nem igényelhető!

A Citibank hitelkártyák előnyei:

A Citibank Hitelkártya igényléséhez nem szükséges számlán pénzt elhelyeznie vagy fizetését átutalni a Citibankhoz. Ha a hitelelbírálás feltételeinek jelentkezése megfelel, és a bank a hitelkártyát jóváhagyja, annak érvényesítését követően máris élvezheti hitelkártyája előnyeit. Ön, mint kártyabirtokos ezt követően nem a saját pénzéből, hanem a bank által rendelkezésre bocsátott, személyre szabott hitelkeretéből költ.
Az adott hónapban felhasznált hitelkeretből a fizetési határidőre legalább a minimum fizetendő összeget kell visszafizetnie, a fennmaradó részt továbbviheti a következő hónapokra. Ez a visszafizetési konstrukció maximális rugalmasságot nyújt Önnek pénzügyei intézésében.1
Ha a hitelkeretét az adott hónapban csak vásárlásra használta és a vásárláshoz felhasznált hitelkerete 100%-át visszafizeti határidőig - hitelkamatot nem számolunk fel, így Ön akár 51 napig költhet kamatmentesen a hitelkeretéből.2
A Citibank hitelkártyái magas szintű biztonságot nyújtanak.
Személyre szabott hitelkerete bármikor az Ön rendelkezésére áll. Akár váratlanul felmerülő kiadásokat is finanszírozhat hitelkártyájával, és megvalósíthatja vágyait akkor is, ha éppen nem áll rendelkezésére a szükséges készpénz.
Hitelkártyáját világszerte, széles körben használhatja vásárlásra és készpénzfelvételre, valamint internetes vásárlásra.
A hitelkártyához akár 4 db (Shell hitelkártya esetén 2 db) társkártyát is igényelhet.
Az Utazási Csomag3 egy évre szóló utazási biztosítást és vásárlási kedvezményeket nyújt. Az Utazási Csomag választható szolgáltatás (kivéve a 2012. június 17-ig igényelt Arany fokozatú hitelkártyák, valamint Platinum és Ultima hitelkártyák esetében), és nem feltétele a hitelkártya-igénylés jóváhagyásának.
Igényeljen most
Tájékoztatjuk, hogy a 2013. január 1-től igényelt hitelkártyák esetében a Bank az egyes vásárlások, készpénzfelvételek, adott hónapban terhelt díjak és a részletfizetési szolgáltatások után jutalékot számít fel a Kamat és díjtáblázatban feltüntetett mértékben.
Linkek
Fontos információk:
1. A minimum fizetendő összeg a Bank által a kártyaszámla terhére egy adott elszámolási időszakban a tranzakciók, költségek összegének 2,8%-át jelenti, amelyhez hozzáadódik a Könnyített Törlesztés, az Egyből Kölcsön és az Egyből Kölcsön Plusz termék aktuális havi törlesztőrészlete, valamint a hitelkerettúllépés, a kamat és a késedelmi díj teljes összege. Ha a Felhasznált Hitelkeret összege meghaladja a 2000 Ft-ot, akkor minimum 2000 Ft-ot, amennyiben a Felhasznált Hitelkeret összege kevesebb mint 2000 Ft, akkor ezt az összeget kell minimum fizetendő összegként megfizetni. Ha a minimum fizetendő összeget a fizetési határidőre nem egyenlíti ki, a Bank a hatályos Kamat-és Díjtáblázatban meghatározott késedelmi díjat számíthat fel minden hónapban.
2. A kamatmentesség kizárólag vásárlási tranzakciók esetén érvényes, és csak a felhasznált hitelkeret teljes visszafizetése esetén. A felhasznált hitelkeret a vásárlások összegén felül 2013. január 1. után igényelt hitelkártya esetén vásárlási jutalékot tartalmaz valamint egyéb díjat, költséget és jutalékot is tartalmazhat. Az 51 nap csak az elszámolási időszak első napján végrehajtott vásárlásokra vonatkozik. Nem teljes összegű visszafizetés esetén a kamat a teljes felhasznált hitelkeretre felszámításra kerül.
3. Az Utazási Csomagban található utazási biztosítás részleteit a vonatkozó biztosítási feltételek tartalmazzák. Az utazási biztosítást az AIG Europe Limited Magyarországi Fióktelepe (1133 Budapest, Váci út 76) nyújtja.
Az egyes hitelkártyáinkra vonatkozó teljes hiteldíj mutatókról (THM) kérjük tájékozódjon az alábbi linken elérhető táblázatból. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Felhívjuk szíves figyelmét az MNB Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központjának honlapjára és az ott szereplő termékleírásokra, összehasonlítást segítő alkalmazásokra (hitelkalkulátor, háztartási költségvetés-számító program). Ide kattintva elérheti az MNB honlapját.
Kérjük, hogy a hitelkártya igénylésekor vegye figyelembe a jelenlegi és a jövőbeni anyagi teherbíró képességét!
Citibank Hitelkártya Kamat- és díjtáblázat
Citibank Általános Szerződési Feltételek
Időszakos kampányok keretében a bank saját döntése alapján a Hitelkártya Kamat- és Díjtáblázatnál kedvezőbb feltételeket is kínálhat.
Print
Ajánlja másoknak is a Citi Life hitelkártyát, és összesen 40 000 Citi Forint jutalomban részesülhetnek!
Mit érdemes a hitelkártyákról tudni
Sokkal biztonságosabb online vásárlás internetes biztonsági kóddal részletek
Sokkal biztonságosabb online vásárlás internetes biztonsági kóddal részletek