1. Főoldal
 2. >
 3. Citibank Hitelkártyák
 4. >
 5. Shell - Citibank Hitelkártya

Shell - Citibank hitelkártya

Ez a termék 2015. december 12-től kezdődően már nem igényelhető!
A Shell-Citibank Hitelkártyával Ön kényelmesen és biztonságosan fizethet, ráadásul minden egyes belföldi és külföldi vásárlásával Citi Forintot gyűjt:
Shell töltőállomásokon történt vásárlásainak 3%-át, valamint bármilyen egyéb vásárlásának 1%-át jóváírjuk az Ön Citi Forint egyenlegén!1.
Összegyűjtött Citi Forintjait 1:1 arányban, egyszerűen beválthatja pénzvisszatérítésre a Citi Hitelkártya Webáruházban, ezt követően levásárolhatja a magyarországi Shell töltőállomásokon.2
Shell-Citibank hitelkártya teljes hiteldíjmutató (THM): 40,2% (havi kamat: 2,64%)4
Reprezentatív példa: 375 000 Ft hitelösszeg, 12 hónap futamidő, 2,64% rögzített havi hitelkamat, a havi kártyadíj és a havi számlavezetési díj figyelembevételével – a teljes felhasznált hitelkeret vissza nem fizetése esetén – a hitelkeret teljes díja: 110 389 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 485 389 Ft.5

A Shell-Citibank Hitelkártyák további előnyei:

 • a Társkártyákkal végzett vásárlások után is Citi Forintokat gyűjt, amit a Főkártyabirtokos válthat be pénzvisszatérítésre a Citi Hitelkártya Webáruházban3
 • a Shell-Citibank Hitelkártya PayPassTM funkcióval is rendelkezik, amely az érintés nélküli fizetési módot is lehetővé teszi, meggyorsítva ezzel a kis összegű, 5000 Ft alatti vásárlások fizetési idejét.4
Fontos információk:
1. Az Új Shell-Citibank Hitelkártya Program keretén belül igényelt hitelkártyák esetén havi elszámolási időszakonként a belföldi és külföldi Shell töltőállomásokon Shell-Citibank Hitelkártyával történő vásárláskor legfeljebb összesen 100 000 Ft összegig 3%, egyéb belföldi vagy külföldi elfogadóhelyen történt vásárlások (ide nem értve a csoportos beszedéseket és a Shell töltőállomásokon történő vásárlásokat) esetén legfeljebb összesen 250 000 Ft összegig 1% Citi Forint jóváírás jár. A jóváírás minden Shell-Citibank Hitelkártyával elköltött 100 Ft után jár. A Citi Forint jóváírás havonta egyszer, a számlakivonat dátumának napján történik, amennyiben a Shell-Citibank Hitelkártyával az adott elszámolási időszakban történt költés* összege (kivéve csoportos beszedési megbízás és Shell töltőállomáson történő vásárlás) eléri a 30 000 Ft-ot. *A költési limit szempontjából nem kerülnek figyelembevételre a hitelkártya tranzakciós díjak, egyéb kamatok és díjak – pl. késedelmi díj, hitelkeret túllépési díj stb. – terhelései, a Részletfizetési Szolgáltatások, a csoportos beszedések, valamint az ügyfél visszafizetéseinek jóváírása és a Shell töltőállomáson történő vásárlás. A Bank a hitelkártyával végrehajtott vásárlási tranzakciók (vásárlás és csoportos beszedési megbízás) összege után a Kamat- és Díjtáblázatban feltüntetett mértékű jutalékot számít fel.
2. A Főkártyabirtokos az összegyűjtött - számlakivonaton is feltüntetett - Citi Forintokat a Citibank Online-on keresztül elérhető Citi Hitelkártya Webáruházban pénzvisszatérítésre válthatja be, majd levásárolhatja a Shell töltőállomásokon. Pénzvisszatérítésre minimum 5000 Citi Forint, vagy annak egész számú többszöröse (10 000, 15 000, stb.) váltható be a Citi Hitelkártya Webáruházban. A Shell-Citibank Hitelkártyával gyűjtött Citi Forintok nem összevonhatók a más kártyákkal gyűjtött Citi Forintokkal és csak az Új Shell-Citibank Hitelkártya Program feltételei szerint válthatók be. Az adott hónapban Shell-Citibank Hitelkártyával gyűjtött Citi Forintok érvényességi ideje 36 hónap, be nem váltásuk esetén törlésre kerülnek. A Shell-Citibank Hitelkártyával gyűjtött Citi Forintok a Shell-Citibank Hitelkártya szerződés bármely okból történő megszűnéséig használhatók fel.
3. A Fő- és a Társkártyabirtokos közös hitelkeretből gazdálkodnak, így minden Citi Forintot a Főkártyabirtokosnak küldött számlakivonaton tüntetünk fel.
4. Az első PayPass™ kártyás vásárlás a chip leolvasásával és a PIN kód megadásával történik. PayPass™ funkcióval történő vásárláskor biztonsági vagy egyéb okból a terminál összeghatártól függetlenül kérheti a PIN kód megadását.
5. A THM és a reprezentatív példa a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv 4. § (1)-(2) bekezdése, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet 9. § (1) c) pontja alapján került meghatározásra. Az egyes kártyatípusokra, fokozatokra vonatkozó havi vagy éves kártyadíj, valamint a havi számlavezetési díj a mindenkor hatályos Kamat- és Díjtáblázatban kerül rögzítésre. Felhívjuk figyelmét, hogy minden elszámolási időszakban legalább a havi számlakivonatban meghatározott minimum fizetendő összeget kell visszafizetnie.
Az egyes hitelkártyáinkra vonatkozó teljes hiteldíj mutatókról (THM), kérjük, tájékozódjon az alábbi linken elérhető táblázatból. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. Felhívjuk szíves figyelmét az MNB Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központjának honlapjára és az ott szereplő termékleírásokra, összehasonlítást segítő alkalmazásokra (hitelkalkulátor, háztartási költségvetés-számító program). Ide kattintva elérheti az MNB honlapját. Időszakos kampányok keretében a Bank saját döntése alapján a Hitelkártya Kamat- és Díjtáblázatnál kedvezőbb feltételeket is kínálhat.
Kérjük, hogy hitelkártyás költései során vegye figyelembe anyagi teherbíró képességét.
A régi Shell-Citibank Hitelkártyákra vonatkozó feltételeket itt találja.

A Citibank dombornyomott hitelkártyái magas szintű biztonságot nyújtanak

 • A hitelkártyához igényelhető Citibank SMS Hírnökszolgálat szolgáltatással minden 1000 forintot meghaladó összegű, Citibank hitelkártyájával végzett vásárlásáról és készpénzfelvételéről, továbbá az online típusú vásárlásáról
  e-mailt vagy SMS értesítést kap mobiltelefonjára.
  Ennek köszönhetően Ön azonnal tudomást szerezhet az esetleges illetéktelen használatról és letilthatja a hitelkártyát.
 • Elvesztett, eltulajdonított kártya esetén a bejelentést követően a Citibank átvállalja a jogosulatlan használatból eredő kár felelősségét, amennyiben a kár nem a kártyabirtokos szándékos vagy súlyosan gondatlan magatartása folytán következett be.
 • Internet kapcsolattal bárhol ellenőrizheti az összes tranzakcióját a Citibank Online internetes banki szolgáltatás segítségével.
 • Megújult kártyavisszaéléseket figyelő biztonsági rendszerünk segítségével
  • több száz tényező figyelembevételével folyamatosan ellenőrizzük az Ön kártyájával végzett tranzakciókat;
  • az eddigi gyakorlatnál még hatékonyabban tudjuk kiszűrni a kártyavisszaéléseket;
  • még korábban észlelhetjük az Ön kártyájával végzett gyanús tranzakciókat;
  • így gyanús tranzakció esetén értesíthetjük Önt, és azonnal letilthatja kártyáját.
 • Biztonsági okokból Ön bármikor, díjmentesen megváltoztathatja PIN kódját.
Ha hitelkártyájával kapcsolatban bármilyen gyanús dolgot észlelne, díjmentesen igényelheti különeljárási szolgáltatásainkat (például 3 hónapnál nem régebbi számlakivonat-másolat kérése, vitatott tételek kivizsgálása).
 • A Shell-Citibank Hitelkártyának nincs éves kártyadíja, a havi díja mindössze 690 Ft. Társkártya havidíja 2015.02.12 után igényelt társkártyák esetén 0 Ft.
Tájékoztatjuk, hogy a 2013. január 1-től igényelt hitelkártyák esetében a Bank az egyes vásárlások, készpénzfelvételek, adott hónapban terhelt díjak és a részletfizetési szolgáltatások után jutalékot számít fel, a Kamat- és Díjtáblázatban feltüntetett mértékben.
Új Shell-Citibank Hitelkártya Program Általános Szerződési Feltételek
A régi Shell-Citibank Hitelkártyákra vonatkozó feltételeket itt találja.
Időszakos kampányok keretében a Bank saját döntése alapján a Hitelkártya Kamat- és Díjtáblázatnál kedvezőbb feltételeket is kínálhat.
Bővebb információk a Shell-Citibank Hitelkártyáról

Miről szól a program?

A Shell-Citibank Hitelkártya egy olyan közös márkajelzésű hitelkártya, amellyel nemcsak kényelmesen és biztonságosan lehet fizetni, hanem a mindennapos vásárlások és a Shell kutaknál történő tankolások után Citi Forintok is gyűjthetők.

Hogyan tudok Citi Forintot gyűjteni?

A Shell-Citibank Hitelkártya Program Általános Szerződési Feltételekben meghatározottak szerint Citi Forintot gyűjthet minden Shell töltőállomáson és bármilyen magyarországi vagy külföldi elfogadóhelyen történő Shell-Citibank Hitelkártyás fizetéssel.

Hogyan nézhetem meg a Citi Forint egyenlegem?

Az aktuális egyenleget a Citibank Online-on keresztül elérhető Citi Hitelkártya Webáruházban, valamint az adott Elszámolási Időszak végén küldött számlakivonaton követheti nyomon. A számlakivonat kizárólag az Elszámolási Időszak lezárásáig a Bankhoz beérkezett és feldolgozott vásárlási tranzakciók utáni Citi Forint jóváírásokat, valamint azok felhasználását tartalmazza.

Hogyan tudom felhasználni a Citi Forintjaimat?

A Főkártyabirtokos a Citibank Online-on keresztül elérhető Citi Hitelkártya Webáruházban tudja Citi Forintjait pénzvisszatérítésre beváltani, majd ezt követően levásárolni a magyarországi Shell töltőállomások bármelyikén.

Csoportos beszedési megbízás

Fizesse közüzemi költségeit okosan!

Automatikus közüzemi számla kiegyenlítés:

Utazási Csomag

A hitelkártyához Utazási Csomag1 igényelhető, amely egy évre szóló utazási biztosítást és vásárlási kedvezményeket nyújt. Az Utazási Csomag választható szolgáltatás, nem feltétele a hitelkártya-igénylés jóváhagyásának.

Hitelkártya Átfogó Hitelfedezeti Biztosítás

Fordítson hátat a kockázatnak! Nyugodtan élvezze családjával együtt a Citibank Hitelkártya nyújtotta lehetőségeket, miközben mi gondoskodunk a védelméről!

Citibank Kórházi Baleset- és Betegségbiztosítás

Szolgáltatásunk pénzügyi segítséget nyújt a kórházban töltött napokra, és segít Önnek fenntartani a megszokott életszínvonalát a kórházi tartózkodást követően is, amikor kereső tevékenységét nem tudja fenntartani, ráadásul a gyógyulás költségei további anyagi terhet jelenthetnek.

Citibank Tele-Kölcsön

Magyarországon egyedülálló módon, a Citibank akár 5 perc alatt, részletfizetési lehetőséggel folyósítja Önnek a Tele-Kölcsönt, melyet Citibank hitelkártyája segítségével telefonon keresztül igényelhet.

Hitelkártya Könnyített Törlesztés

Tudta, hogy hitelkártyájával történő vásárlásait részletfizetési formában is visszafizetheti? Válassza a Könnyített Törlesztést és tervezzen előre!

Kész-Pénz

Megoldjuk hirtelen készpénzszükségletét úgy, hogy közben megspóroljuk Önnek a készpénzfelvételi díj 50%-át!

E-számlakivonat

Most mindannyian tehetünk valamit környezetünkért. Együtt akár egy új erdőt is telepíthetünk.
1 Az Utazási Csomagban található utazási biztosítás részleteit a vonatkozó biztosítási feltételek tartalmazzák. Az utazási biztosítást az AIG Europe Limited Magyarországi Fióktelepe (1133 Budapest, Váci út 76.) nyújtja. Shell-Citibank Hitelkártya esetén 4 990 Ft/éves díj ellenében igényelhető.
Linkek
Print
Mit érdemes a hitelkártyákról tudni?
Sokkal biztonságosabb online vásárlás internetes biztonsági kóddal részletek
Amit a Paypass hitelkártyákról és mobilkártyákról tudni kell