1. Főoldal
 2. >
 3. Megtakarítások és Befektetések
 4. >
 5. Befektetések
 6. >
 7. Magyar Állampapírok

Magyar Állampapírok

Kiszámítható és biztonságos befektetési lehetőség!
Értékpapírszámla 2016. december 2-tól kezdődően nem igényelhető
Szeretné minimalizálni a kockázatot? Kiszámítható és megbízható befektetést keres? A magyar állam által kibocsátott értékpapírok alacsony kockázat mellett kiszámítható befektetést jelentenek minden időtávon.
Mit nyújtunk ÖnnekSzükséges feltételekDíjak
Mit nyújtunk Önnek:
 • rövid-, közép- vagy hosszú távú befektetési lehetőséget,
 • kiszámítható befektetési időhorizontot,
 • likvid befektetési formát, így szükség esetén gyorsan hozzáférhet a befektetéshez,
 • telefonos ügyintézési lehetőséget,
 • államkötvények esetében rendszeres és tervezhető kamatbevételt,
 • az állampapír névértéke beleszámít a havi átlagegyenlegbe.
Fontos információk:
A befektetések nem lekötött betétek, és kifejezett ellenkező kikötés hiányában ezekkel kapcsolatban sem a Citibank N.A. / Citigroup Inc, sem ezek egyetlen leányvállalata, sem pedig a Magyar Állam nem vállal kötelezettséget tőke- és/vagy kamat- (hozam-) garanciára. A befektetések befektetési kockázatoknak vannak kitéve, beleértve a befektetett összeg lehetséges elvesztését is. A múltbeli teljesítmény nem garancia a jövőbeli teljesítményre, az árak lefelé és felfelé is változhatnak. A befektetések kizárólag csak olyan befektetők részére elérhetőek, akik nem állampolgárai, és nem állandó lakosai az Egyesült Államoknak, továbbá akik nem az Egyesült Államokban adóznak.
A külföldi devizanemű befektetések esetén a befektetőknek figyelembe kell venniük az árfolyam-ingadozás kockázatát is.  
A jelen oldalon található információk csak tájékoztatási célt szolgálnak, és nem minősülnek értékpapír, termék, szolgáltatás, stb. megvételére vonatkozó ajánlatnak vagy személyes ajánlásnak. A jelen oldalon olvasható információkat úgy állítottuk össze, hogy nem vettük figyelembe egyetlen konkrét befektető célját, pénzügyi helyzetét vagy igényét sem. Ennek megfelelően a befektetőnek, mielőtt – akár a jelen oldalon közölt információk alapján – döntést hozna, mérlegelnie kell a befektetés megfelelőségét tekintettel a saját céljaira, a kockázatokra, pénzügyi helyzetére és igényeire. Minden befektetéssel kapcsolatos döntést meg kell, hogy előzzön a befektető személyes körülményeinek pénzügyi vagy egyéb szakmai tanácsadóval együtt történt vizsgálata.
A befektetéssel kapcsolatban részletes információkat tartalmazó tájékoztatók elérhetőek bankfiókjainkban. Mielőtt pénzét bármibe befektetné, érdeklődjön bankárainknál, hogy további információkat szerezhessen befektetése értékeléséhez, valamint a befektetésével járó kockázatokkal, díjakkal és költségekkel kapcsolatosan.
A Citigroup-hoz tartozó egységek ügynökei és alkalmazottai díjazásban részesülhetnek, jutalékot vagy más ellenszolgáltatást kaphatnak (készpénzben vagy természetben) az értékpapír, termék, szolgáltatás, stb. befektető általi megvételével kapcsolatban.
A jelen oldalon közölt információk a befektetési vállalkozásokról és az árutőzsdei szolgáltatókról, valamint az általuk végezhető tevékenységek szabályairól szóló 2007. évi CXXXVIII. törvény (a továbbiakban: Bsztv.) 122. §-a szerinti reklámnak minősül, így nem tekinthető a Bsztv. 41-43. §-ai szerinti előzetes tájékoztatásnak, és nem is helyettesíti azt. A teljeskörű előzetes tájékoztatással kapcsolatban kérjük, forduljon bizalommal bankárainkhoz.  
A Citibank Europe plc Magyarországi Fióktelepe (1051 Budapest, Szabadság tér 7.; Cg. 01-17-000560, Fővárosi Törvényszék Cégbírósága; tevékenységi engedély: Central Bank of Ireland 2001. május 1.) a Budapesti Értéktőzsde tagja.
A Citibank Europe plc Magyarországi Fióktelepe fenntartja a jogot, hogy további szükséges feltételeket határozzon meg, illetve, hogy a feltételeket egyoldalúan módosítsa. 
Print
Befektetési alap kereső