Fõoldal>Számlavezetés

Számlavezetés

Citibank számlavezetés előnyei (bankszámla, folyószámla, bankkártya)
Bankunk hely- és időkorlátok nélküli számlavezetést kínál Önnek! Egyszerű hozzáférést Globális bankként többet nyújtunk versenytársainknál: egyszerre díjmentesen biztosítjuk a kártya letiltást és pótlást, valamint a bankkártya másik bankszámlához történő hozzárendelését.
Citi Priority
Legújabb prémium banki szolgáltatásunkat olyan igényes ügyfeleinknek szántuk, akik aktívan szeretnék ellenőrzésük alatt tartani pénzügyeiket és egy személyesebb, emberközelibb ügyfélélményt keresnek. Új szolgáltatásunk személyi bankárt, biztonságos és átlátható számlavezetést, fizetési eszközök széles palettáját és befektetési lehetőségeket nyújt Önnek.
Citi Global díjcsomag
A Citi Global díjcsomagot azoknak ajánljuk, akik aktívan használják bankszámlájukat. Alacsony havi ügyfélkapcsolati díj ellenében olyan fontos szolgáltatások vehetőek kedvezményes kondíciókkal igénybe, mint a készpénzfelvétel vagy a forintutalás. Éljen a kedvezményes lehetőséggel!
MasterCard CHIP bankkártya
Bankunk Magyarországon az elsők között vezette be a chippel ellátott bankkártyát, mellyel sokkal biztonságosabb a kártyahasználat. A MasterCard CHIP bankkártya biztonságos kapcsolatot teremt Ön és pénze között!
Print
Ajánlja szolgáltatásainkat és akár 100 000 Ft értékben ajándékkuponnal jutalmazzuk!
Citibank SMS Hírnökszolgálat