1. Főoldal
  2. >
  3. Számlavezetés

Számlavezetés

Citibank számlavezetés előnyei (bankszámla, folyószámla, bankkártya)
Bankunk hely- és időkorlátok nélküli számlavezetést kínál Önnek! Egyszerű hozzáférést Globális bankként többet nyújtunk versenytársainknál: egyszerre díjmentesen biztosítjuk a kártya letiltást és pótlást, valamint a bankkártya másik bankszámlához történő hozzárendelését.
Citi Priority
Legújabb prémium banki szolgáltatásunkat olyan igényes ügyfeleinknek szántuk, akik aktívan szeretnék ellenőrzésük alatt tartani pénzügyeiket és egy személyesebb, emberközelibb ügyfélélményt keresnek. Új szolgáltatásunk személyi bankárt, biztonságos és átlátható számlavezetést, fizetési eszközök széles palettáját és befektetési lehetőségeket nyújt Önnek.
Citi Global díjcsomag
A Citi Global díjcsomagot azoknak ajánljuk, akik aktívan használják bankszámlájukat. Alacsony havi ügyfélkapcsolati díj ellenében olyan fontos szolgáltatások vehetőek kedvezményes kondíciókkal igénybe, mint a készpénzfelvétel vagy a forintutalás. Éljen a kedvezményes lehetőséggel!
Mastercard PayPass™ bankkártya
A PayPass™ technológia egy érintés nélküli fizetési megoldás, mely vásárláskor lényegesen gyorsabb fizetést tesz lehetővé, mint a hagyományos kártyás vagy a készpénzes fizetés. A PayPass™ funkcióval érintés nélkül, egyszerűen és villámgyorsan fizethet a PayPass™ elfogadóhelyeken.
Print
Citibank SMS Hírnökszolgálat