Sajtószoba
Archív sajtóközlemények
Archívum
kapcsolódóoldalak
 
A Citibankról
Karrier
 
A Citibank Rt. bevezeti a Részletfizetési Tervet hitelkártya-birtokos ügyfelei számára
2004. április 26.
 
A Citibank Rt., a Citigroup tagja, a mai napon bevezeti a hitelkártyákhoz kapcsolódó Részletfizetési Terv szolgáltatását. A hazai piacon egyedülálló szolgáltatás lehetővé teszi a Citibank hitelkártya-birtokos ügyfelei számára, hogy a hitelkártyával történő hazai vagy külföldi vásárlás során kifizetett tételeket az általuk választott futamidő alatt egyenlő részletekben, kedvezőbb kamat mellett törleszthessék.

Az új szolgáltatás összekapcsolja a hitelkártyák és az áruhitel összes előnyét, és bármilyen legalább 50 000 forint összegű egyszeri vásárlásra érvényes minden olyan helyen, ahol a hitelkártyát elfogadják fizetőeszközként.

Zdenek Turek, a Citibank Rt. elnök-vezérigazgatója elmondta: "Ezzel az új szolgáltatással segítünk ügyfeleinknek megtervezni havi pénzügyi kiadásaikat, időt és fáradságot takarítunk meg számukra azzal, hogy nem kérünk dokumentációt minden egyes tételre, és kedvezőbb kamatfeltételekkel biztosítjuk hitelkártyatermékeink használatát. Reméljük, hogy ez az egyedülálló ajánlat tovább fogja növelni az ügyfelek érdeklődését a már eddig is népszerű hitelkártyáink iránt."

A Citibank Rt. bármilyen típusú hitelkártyájával rendelkező főkártyabirtokos ügyfele a CitiPhone Banking telefonos ügyfélszolgálaton keresztül a nap 24 órájában, egyetlen hívással, könnyen és gyorsan igényelheti a szolgáltatást főkártyával vagy társkártyával történő vásárlásra. A Részletfizetési Terv bármilyen típusú termékre, szolgáltatásra vonatkozhat, minden olyan helyen, ahol hitelkártyával lehet fizetni, így például ruházati termékekre, háztartási gépekre és berendezésekre, bútorokra, repülőjegyre, azaz minden olyan hazai vagy külföldi vásárlásra, melynek minimumösszege eléri az 50 000 forintot. Az igénylést, melyhez nem szükséges semmilyen írásos kérvény vagy dokumentáció nem kell azonnal bejelenteni, elég ezt megtenni a vásárlást követően 3-4 nappal, de legkésőbb az adott havi számlakivonaton feltüntetett fizetési határidőig.

Az ügyfelek 4 futamidő - 9, 12, 18 és 24 hónap - közül választhatnak, és kedvezményes, 2,15%-os havi kamattal törleszthetik tartozásukat (THM 25,80%). A bank a Részletfizetési Tervre vonatkozó hitelbírálata eredményéről az igénylést követően azonnal tájékoztatja az ügyfelet. Ugyanakkor, a hitelkártya a Részletfizetési Terv mellett folyamatosan tovább használható a fennmaradó hitelkeret erejéig, a vonatkozó szerződési feltételek szerint.

Vissza a Sajtószobába


Médiakapcsolatok: Hencz Éva igazgató
Tel: (06-1) 374-5307, Fax: (06-1) 1 374-5152
 
 
lépjenvelünkkapcsolatba
 
Citibank Hitelvonal
CitiPhone Banking
Bankfiókok