1. Főoldal
  2. >
  3. Sajtószoba

Sajtószoba

Vállalati hírek első kézből
2016. július 7.
A Citi Magyarország együtt ünnepelte a 11. Citi Globális Közösségi Napot több mint 85 ezer Citi önkéntessel a világ 500 városában
Budapest. Június 11-én a világ 91 országának 500 városában összesen 85 ezer Citi önkéntes – közöttük dolgozók, ügyfelek, családtagok és barátok – vett részt a 11. Citi Globális Közösségi Napon, amelyhez Magyarországról 320 fős önkéntes csapat csatlakozott. Világszerte 1400-nál több projekt valósult meg az idén, többek között a városrehabilitáció, az írás-olvasás és egyéb oktatás, a karrierépítés támogatása, a környezetvédelem, és a katasztrófák utáni kárenyhítés terén.
tovább
2016. június 28.
Kevin A. Murray, a Citi Magyarország vezérigazgatója nyitotta meg a Citi-JAM Diákvállalkozás Program hazai versenyének döntőjét
Budapest. Több mint százötvenen, közöttük középiskolai diákok, tanáraik és Citi önkéntesek vettek részt a Citi-JAM Diákvállalkozás Program hazai versenyének döntőjén 2016. június 3-án, Budapesten. Kilenc diákvállalkozás versenyezett az első helyezésért, hogy e cím elnyerésével egyúttal képviselhesse Magyarországot a Junior Achievement Europe által júliusban szervezett „Az Év Diákvállalkozása” régiós versenyen Svájcban.
tovább
2016. április 21.
Két tehetséges fiatal egyetemi diák nyert díjat a 2015. évi Felkai András Ösztöndíjpályázaton
Budapest. Két tehetséges egyetemi hallgató nyert továbbképzéséhez ösztöndíjat a Felkai András Ösztöndíjpályázaton 2015-ben. A díjakat Kevin A. Murray, a Citi Magyarország vezérigazgatója, és Felkai Pálné, a néhai Felkai András édesanyja adta át egy budapesti ünnepségen 2016. március 24-én.
tovább
2016. március 2.
A Citi Kevin A Murrayt nevezte ki a Citi Magyarország vezérigazgatójává
Budapest. A Citi Kevin A. Murray urat nevezte ki a Citi Magyarország vezérigazgatójának, valamint a Magyarországot, a dél-közép-európai és a Balti-térség országait magában foglaló régió vezetői posztjára.
tovább
Archívum
Médiakapcsolatok
Hencz Éva Tel: (06-1) 374-5184
ügyvezető igazgató Mobil: 06-30-250-7473
Fax: (06-1) 374-5445
A Citi Magyarországról
A Citi Magyarország 29 éve áll az innováció élén a hazai bankpiacon, napjainkban pedig egyedülálló globális bankként szolgálja ki nagyvállalati, kkv- és lakossági ügyfeleit Magyarországon. Világszínvonalú, innovatív termékei és szolgáltatásai közé tartoznak a globális tranzakciós szolgáltatások, a letétkezelés, a vállalati és befektetési banki szolgáltatások, a vállalati hitelek és treasury szolgáltatások, a számlavezetési és befektetési szolgáltatások, a hitelkártyák, a biztosítások és a személyi hitelek. A Citigold üzletágban magasan képzett személyi bankárok nyújtanak privátbanki szolgáltatásokat az erős pénzügyi háttérrel rendelkező ügyfelek számára. A Citi Magyarország többcsatornás értékesítési hálózata bankfiókokból, a Citibank Online internetes banki szolgáltatásból, a CitiPhone telefonos ügyfélszolgálatból, valamint az üzletkötőkből áll.
A Citiről
A Citi vezető globális bankként körülbelül 200 millió lakossági, vállalati, állami és intézményi ügyfelet szolgál ki világszerte több mint 160 országban és közigazgatási területen. A Citi a pénzügyi termékek és szolgáltatások széles skáláját kínálja ügyfelei számára, beleértve a lakossági banki szolgáltatásokat, a hiteleket, a vállalati és a befektetési szolgáltatásokat, az értékpapír-kereskedelmet, illetve a tranzakciós szolgáltatásokat és a vagyonkezelést.
 
kapcsolódó oldalak
A Citibankról
Karrier
Print