Főoldal>Sajtószoba>Jane Ellist nevezték ki a budapesti Citi Szolgáltató Központ új vezetőjévé
2017. január 4.

Jane Ellist nevezték ki a budapesti Citi Szolgáltató Központ új vezetőjévé

Budapest. A Citi Dr. Jane Ellist nevezte ki a budapesti Citi Szolgáltató Központ új vezetőjévé. Emellett, őt bízták meg a Citi Enterprise Supply Chain vállalati beszerzési (ESC), és a Citi Shared Services (CSS) szolgáltató központi területek vezetésével az Európa, Közel-Kelet és Afrika régióban.
Kevin A. Murray, a Citi Magyarország vezérigazgatója, és a Közép-Európa régió vezetője elmondta: „Jane a szolgáltató központ iparágon belül változatos felsővezetői pozíciókban szerzett széles körű tapasztalatokat. Nagyon örülök, hogy Magyarországra jött, és folytatja a budapesti Citi Szolgáltató Központ bővítését.”
Kinevezése kapcsán Jane Ellis elmondta: „2005-ben alakult a budapesti Citi Szolgáltató Központ azzal a céllal, hogy szolgáltatásokat nyújtson az Európa, Közel-Kelet és Afrika régió 54 országában működő Citi-vállalatok számára, illetve egyes funkciók esetében világszerte. Az elmúlt tizenegy évben az ország hat legnagyobb szolgáltató központja sorába fejlődtünk, ahol jelenleg több mint 1600 szakemberünk nyújt változatos szolgáltatásokat mintegy 25 területen. Nagyon büszke vagyok arra, hogy egy ilyen kiváló sokszínű csapatot vezethetek, és hozzájárulhatok a szolgáltató központ további bővítéséhez. Örömmel támogatom a Citit abban a törekvésében, hogy a tehetséges szakemberek körében a legkedveltebb munkáltatóvá váljon Magyarországon.”
Dr. Ellis 2010-ben csatlakozott a Citihez. Azóta több regionális, illetve globális felsővezetői pozíciót töltött be az ESC, valamint az operáció és technológia különböző területein, ahol a magyarországi kinevezését megelőző években a működési folyamatok fejlesztésére és a hatékonyság növelésére helyezte a hangsúlyt.
Ezt megelőzően Dr. Ellis olyan vállalatok operációs, beszerzési, illetve szolgáltató központi szervezeteit irányította Európában és Ázsiában, mint a SmithKline BeeCham, a HM Treasury, a Rok és a National Grid plc.
Dr. Ellis a kereskedelmi kapcsolatok doktorátusa címét a Bath-i Egyetemen szerezte. Korábban a Chartered Institute of Purchasing and Supply, a világ vezető beszerzési szakmai szervezetének elnöke volt. Jelenleg az Egyesült Királyságban működő Board of Minority Supplier Development szervezet elnöke, illetve üzleti és személyes coaching szakirányú posztgraduális tanulmányokat folytat a Chester Egyetemen.
A Citi Magyarország több mint 30 éve kínál innovatív megoldásokat ügyfeleinek a hazai bankpiacon. Napjainkban világszínvonalú termékek széles körével szolgálja ki lakossági, kis- és középvállalati, nagyvállalati, multinacionális vállalati, állami szektorbeli, valamint pénzügyi intézményi ügyfeleit Magyarországon. A 2005-ben létesített budapesti Citi Szolgáltató központban jelenleg több mint 1600 szakember nyújt többféle szolgáltatást a technológia, az üzleti adminisztráció, a pénzügy, a kockázatkezelés és kontroll területein az 54 országban működő Citi-vállalatok számára az Európa, Közel-Kelet és Afrika régióban, illetve egyes funkciók esetében világszerte. További információk a www.citibank.hu weboldalon találhatók.
ügyvezető igazgató Mobil: +36 30 250-7473