1. Főoldal
 2. >
 3. Elektronikus szolgáltatások
 4. >
 5. CitiChat

CitiChat

A szolgáltatás 2016.11.10-től nem elérhető!

A CitiChat a Citibank innovatív szolgáltatása, amely valós idejű kommunikációt biztosít az érdeklődő ügyfelek és a bank ügyintézői között.
A CitiChat regisztráció nélküli szolgáltatás, használatához mindössze egy számítógépre és internetes kapcsolatra van szükség, így a világ bármely pontjáról elérhető. Kérjük, írjon nekünk, ha kérdése van. Kérdése azonnal megjelenik ügyintézőnk képernyőjén, így akár néhány másodpercen belül választ is kaphat rá.
A CitiChat munkatársaitól információt vagy segítséget is kérhet, útmutatásukkal akár azonnal, online is regisztrálhat a kiválasztott termékre.
Részletek Igénybevétel feltételei GyIK A CitiChat használata
CitiChat szolgáltatásunk jelenleg az alábbi témakörökben nyújt segítséget ügyfeleinknek:
Tájékoztatás a bank aktuális ajánlatairól és igénylések rögzítése
 • Személyi hitel igénylés és kapcsolódó információk, időpont egyeztetés
 • Folyószámla igénylés és kapcsolódó információk, időpont egyeztetés
 • Hitelkártya igénylés és kapcsolódó információk, időpont egyeztetés
 • Privátbanki szolgáltatással kapcsolatos információk, időpont egyeztetés
Segítségnyújtás
 • Belépés a Citibank Online internetes banki szolgáltatásba
 • E-mail ügyfélszolgálat használata
 • E-számlakivonat regisztrációval kapcsolatos kérdések
 • Hasznos információk
A CitiChat nyitvatartási ideje:
Szolgáltatásunk munkanapokon 9.00 – 18.00 óra között érhető el. Előfordulhat, hogy munkatársaink foglaltak, ez esetben a szolgáltatás az adott pillanatban nem elérhető.
Amennyiben Ön már ügyfelünk, és segítségre van szüksége, kérjük, hívja a CitiPhone Banking telefonos ügyfélszolgálatunkat (06-1-288-8888), ahol kollégáink munkanapokon 8:00-20:00 óra között a rendelkezésére állnak.
Amennyiben Ön még nem Citibank ügyfél, de érdeklődik lakossági termékeink iránt, és CitiChat operátorunk éppen nem elérhető, kérjük, regisztráljon az adott termékünkre az alább megadott linkekre kattintva, és kollégáink 1 munkanapon belül visszahívják Önt.
A CitiChat elérhetősége:
A CitiChat szolgáltatást a Citibank bizonyos weboldalait böngészve, a képernyő jobb oldalán megjelenő chat ikonra kattintva érheti el, vagy automatikusan felajánljuk Önnek, ha a Citibank honlapját bizonyos időn túl böngészi. Így a böngészés során esetlegesen felmerült kérdéseire gyorsan választ is kaphat.
Print
Citibank SMS Hírnökszolgálat