1. Főoldal
 2. >
 3. Citibank Hiteltermékek
 4. >
 5. Citibank Hitelkalkulátor
A hitelkalkulátor segítségével számolja ki saját Hitel konstrukcióját!
A Személyi Hitel kalkulátor segítségével könnyedén, percek alatt kiszámolhatja a felvenni kívánt hitelösszeghez tartozó futamidőt és törlesztőrészletet. A hitelkalkulátor rögzített hitelkamattal számolva mutatja meg a kiválasztott futamidőhöz tartozó fix törlesztőrészletet és a teljes visszafizetendő összeget. A feltüntetett THM az alacsony kezelési költséget is tartalmazza. A személyi kölcsön kalkulátor a csúszka segítségével egyszerűen kezelhető.
A Citibank Személyi Hitel és Adósságrendező Citibank Személyi Hitel termékek 2016. december 23-tól csak személyesen bankfiókban igényelhetőek. 2016. december 31-től a termékek értékesítése megszűnik.

Személyi Hitel kalkulátor1

Mekkora hitellel segíthetünk?

Hitel összege
500 000 Ft
6 000 000 Ft
Garantált ajándék
Kamat

3 600 000 Ft

16,49%

3 600 000 Ft

14,49%

3 600 000 Ft

10,49%

3 600 000 Ft

9,49%
Futamidő
THM2
14,4%
Havi törlesztőrészlet
96 561 Ft
 

Miért előnyös a Személyi Hitel?

 • kezes és ingatlanfedezet nélkül igényelhető
 • gyors hitelbírálattal
 • forintalapú kölcsönként
 • 500 ezertől 6 millió forintig
 • fix törlesztőrészlettel

Általános tudnivalók a személyi hitelről:

 • A Személyi Hitel szabad felhasználású kölcsön, melynek felhasználási célja nem korlátozott és előre meghatározott, mint például az autó- vagy ingatlanhitel, amit csak azok megvásárlására lehet fordítani.
 • A hitelhez nem szükséges tárgyi fedezet (pl. ingatlan vagy gépjármű), a fedezetet a kölcsönt felvevő igazolható jövedelme jelenti.
 • A rendelkezésre bocsátott összeg többek között az igénylő jövedelmétől függ, annak akár többszöröse is lehet.
 • 18. életévüket betöltött, legalább 12 hónap folyamatos munkaviszonnyal rendelkező természetes személyek igényelhetnek Személyi Hitelt a Citibanktól fix kamattal és törlesztőrészlettel, akár 72 hónapos futamidővel.
Ha szeretne többet megtudni a személyi hitelekről, olvassa el Személyi Hitel Kisokosunkat.

Amennyiben már meglévő hiteleit szeretné kiváltani, számoljon Adósságrendező Személyi Hitel (THM: 12,11% - 24,90%) kalkulátorunkkal.


Adósságrendező Személyi Hitel kalkulátor1, 3 (THM: 11,56%-24,90%)

Számolja ki most, hogy mennyivel jobban járhat!1
Kiváltandó hitelek
Felhasznált
hitelkeret (Ft)
Fennálló
tőketartozás (Ft)
Havi
törlesztőrészlet (Ft)
Személyi hitel
Áruvásárlási hitel
Hitelkártya
Folyószámlahitel
A fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. törvény 4. § (2) bekezdése szerinti reprezentatív példa a Citibank Személyi Hitelre:
1 000 000 Ft hitelösszeg, 60 hónap futamidő, A2 adósminősítés esetén elérhető 17,99%-os rögzített hitelkamat és 2,5% kezelési költség figyelembevételével a hitel teljes díja 523 280 Ft, a visszafizetendő teljes összeg 1 523 280 Ft, a havi törlesztőrészlet 25 388 Ft, THM: 21,0%.
A fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. törvény 4. § (2) bekezdése szerinti reprezentatív példa Adósságrendező Citibank Személyi Hitelre:
1 000 000 Ft hitelösszeg, 60 hónap futamidő, A2 adósminősítés esetén elérhető 18,99%-os rögzített hitelkamat és 0% kezelési költség figyelembevételével a hitel teljes díja 556 100 Ft, a visszafizetendő teljes összeg 1 556 100 Ft, a havi törlesztőrészlet 25 935 Ft, THM: 20,7%.

1. Ez a hitelkalkulátor nem minősül szerződési ajánlatnak, kizárólag a figyelem felkeltését célozza és a kölcsönnek csak a legfontosabb jellemzőit tartalmazza. A bank a kölcsönt a hitelbírálati feltételei alapján, a szerződéskötést követően nyújtja. A szerződéskötés és az adott kölcsön konkrét feltételei a hitelbírálat eredményétől függenek. A hitel kalkulátor által kiadott értékek és számítások tájékoztató jellegűek, A1 hitelminősítésre vonatkoznak, a végleges és pontos értékek a bank általi hitelbírálatot követően számíthatók ki. A kölcsön igénylése előtt kérjük, alaposan tanulmányozza a szerződési feltételeket, illetve kérjen felvilágosítást kollégáinktól.

2. A THM (teljes hiteldíjmutató) meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke függ a kölcsönösszeghez kapcsolódó kamattól, az adósminősítéstől és a kezelési költség nagyságától.

3. Adósságrendező Citibank Személyi Hitel az a személyi hitel, melynek a hitelkérelmen megjelölt célja hitelkiváltás, és amely hitelkiváltás a Citibank Személyi Hitel alapján folyósított Kölcsön összegéből az ügyfél nyilatkozata alapján közvetlenül a másik pénzügyi intézményhez a Citibank általi utalással történik meg. THM: 11,56%-24,90%. A kalkulátor az alábbi feltételezésekkel számítja ki a havi fizetési kötelezettséget: kölcsöntörlesztésnél az Ön által megadott havi törlesztőrészlet kerül figyelembevételre. Kérjük, vegye figyelembe, hogy változó havi törlesztőrészlet, eltérő kamat vagy egyéb eltérő banki kondíciók más számítási eredményt eredményezhetnek. A fenti új kondíciók (THM, havi új törlesztőrészlet, visszafizetendő teljes összeg, törlesztőrészlet csökkenés havonta) az A1 adósminősítéssel elérhető kamattal kerültek kiszámításra, a hitelbírálat során meghatározott egyéb adósminősítés esetén a fenti kondíciók eltérőek lehetnek.

4. Az adatszolgáltatás önkéntes. Az Ön által szolgáltatott személyes adatokat a Citibank Europe plc Magyarországi Fióktelepe (székhely: 1051 Budapest, Szabadság tér 7., cégjegyzékszám: Cg.01-17-000560, nyilvántartó bíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága) (a továbbiakban: Bank), abból a célból kezeli, hogy Önt a jövőben a Bank szolgáltatásairól telefonon, írásban vagy elektronikus úton közvetlenül tájékoztassa, továbbá a szolgáltatásait az Ön részére ilyen módon közvetlenül ajánlja fel, illetve ezen célból adatait a Bankkal szerződéses kapcsolatban álló bankügynökei részére átadja. Önnek személyesen (a Bank bármely bankfiókjában), írásban (Citibank Europe plc Magyarországi Fióktelepe 1367 Budapest, Pf. 123.) vagy telefonon (munkanapokon 8:00-20:00 óra között a 06-1/374-5000-es vagy a 06-1-288-8888-as telefonszámon) joga van tájékoztatást kérni személyes adatai kezeléséről, kérheti személyes adatai(k)nak helyesbítését, illetve törlését, valamint kizárhatja azt, hogy Önnek a Bank, vagy a vele szerződésben álló ügynökei a jövőben a banki szolgáltatásokat közvetlenül ajánljanak fel. A Bank adatkezelési nyilvántartási azonosító számai: 344-0002."

Jelen megjelenés kizárólag a figyelemfelkeltés célját szolgálja, és nem minősül a Citibank Europe plc Magyarországi Fióktelepe részéről ajánlattételnek vagy nyilvános tájékoztatónak.

A Citibank a kölcsönt a hitelbírálati feltételei alapján, a szerződéskötést követően nyújtja, amely a Citibank által elvégzett teljes hitelbírálat eredményétől függ.

Kérjük, hogy a kölcsön igénylésekor vegye figyelembe a jelenlegi és a jövőbeni anyagi teherbíró képességét.

Citibank Személyi Hitel Általános Szerződési Feltételei

Kamat- és díjtáblázat Citibank Személyi Kölcsön és Citibank Személyi Hitel termékekre