Főoldal>Internet banking

CitiDirect® Online Banking

Rendelkezzen velünk bármikor - bárhonnan
A CitiDirect® Online Banking valós idejű hozzáférést kínál az Ön számláihoz a világ bármely pontjáról, a hét minden napján, a nap 24 órájában.
Citibank elektronikus banki rendszere segítségével Ön banki tranzakcióit kényelmesen, a saját irodájából és számítógépéről vagy a világ bármely pontjáról intézheti, ahol az internet elérhető - ezzel időt, fáradságot és pénzt takarítva meg.
A CitiDirect a legfejlettebb technológiát alkalmazó webalapú elektronikus banki rendszer, mely csúcstechnológiájú biztonsági megoldásokat és felhasználóazonosítást alkalmaz.
A CitiDirect rendszert úgy készítették, hogy a Help (súgó) funkció működés közben minden művelethez segítséget adjon, a program telepítését is beleértve. Bankunk célja, hogy a rendszer zavartalan használatához minden információt és támogatást azonnal megadhassunk, ezért az Electronic Banking Help Desk (EB Help Desk) szolgáltatásunk banki munkanapokon 8.00 - 17.00-ig telefonon is rendelkezésre áll.
Az EB Help Desk telefonszáma: +36 (1) 374 5518 További információk a CitiDirect rendszerről:
CitiDirect BE Mobile
Valós idejű hozzáférés az Ön számláihoz a világ bármely pontjáról, a hét minden napján, a nap 24 órájában.
Biztonsági ismertetés
A CitiDirect rendkívül megbízható és biztonságos. A rendszerhez csak az férhet hozzá, aki rendelkezik jelszóval vagy dinamikus jelszó előállításához aktív "token"-nel (SafewordTM kártyával).
További felhasználói előnyök
Az információs modul valós idejű és visszamenőleges tájékoztatást is ad a számlaegyenlegekről és számlamozgásokról. Az elektronikus számlakivonatok szabványos és nyomtatható formában is elérhetők a rendszeren keresztül.
Rendszerkövetelmények
A CitiDirect használatához számítógépén a Microsoft Internet Explorer 5.5 vagy újabb verziójával felépített internetkapcsolatra van szüksége.
Telepítés
Az elektronikus bankszolgáltatásokra vonatkozó szerződések aláírása után a Citibank Electronic Banking (EB) csoport képviselője telepíti az Önök számítógépére a szükséges komponenseket, elvégzi a kiindulási beállításokat, majd betanítja az Önök által kijelölt felhasználókat.
Hogyan igényelhető a CitiDirect rendszer?
Ha a telepítéshez segítségre van szüksége, kérjük, lépjen kapcsolatba az EB Help Desk munkatársaival a +36 (1) 374 5518-as telefonszámon!
Napközbeni elszámolások EB-n keresztül
A napközbeni elszámolás forgalmi rendszer 2012. július 1-jei bevezetésével kapcsolatos információk a CitiDirect rendszert érintő változásokról.
Print
Telefonos Ügyfélszolgálatunk