Főoldal>Treasury>Értékpapír-piaci szolgáltatások

Értékpapír-piaci szolgáltatások

A Citibank globális jelenléte és elkötelezett szakemberei teszik a Citibank Treasuryjét a magyar piac egyik főszereplőjévé.
Értékpapír-piaci szolgáltatások terén az állampapírokon, valamint hazai és nemzetközi vállalati kötvényeken túl ügyfeleink számára elérhetőek a magasabb hozam realizálását lehetővé tevő különböző piaci árfolyammutatókhoz, illetve hitelpiaci mutatókhoz kötött strukturált kötvények is.
Hazai és nemzetközi állampapírok és vállalati kötvények
A Citibank - amely a magyarországi Elsődleges Forgalmazói Rendszer tagja - a befektetési lehetőségek széles körét kínálja ügyfeleinknek:
  • magyar államkötvények,
  • kincstárjegyek,
  • hazai és nemzetközi vállalati kötvények,
  • OECD-kötvények.
Strukturált kötvények
A strukturált kötvényeknek két fő típusa létezik: a piaci árfolyamokhoz kötött és a hitelpiac változásaihoz kapcsolódó termékek. Az első kategória legismertebb termékei a sávban kamatozó kötvények és a konvergenciakötvények. A hitelpiaci mutatókhoz kapcsolt termékek közül az egy vállalat vagy egy ország fizetőképességéhez igazodó kötvények, a nagyobb kockázatot magukban rejtő, párhuzamosan több vállalat vagy ország kitettségét hordozó kötvények, illetve egyéb hitelfelár-változáshoz kapcsolódó értékpapírok a legelterjedtebbek. A strukturált megtakarításokhoz hasonlóan a Citibank a strukturált kötvények esetén is készséggel áll ügyfelei rendelkezésére testreszabott konstrukciók kialakításában.
Print
Elektronikus Hozzáférési és Felhasználói Szerződés (hatályos 2018.12.10)
CitiFX Pulse Regisztrációs Adatlap