Főoldal>Szolgáltatások>Citigold Vagyontervezés

Citigold Vagyontervezés

Gondolt már arra, hogy Toszkánában töltse nyugdíjas éveit?
Személyre szabott vagyontervezés - felmérjük és megértjük az Ön pénzügyi szükségleteit.
A Citigold Vagyontervezés során felmérjük az Ön pénzügyi szükségleteit, jövőbeni céljait és kockázatvállalási képességét annak érdekében, hogy az Önnek leginkább megfelelő befektetési lehetőségeket ajánlhassuk.
Állandóan bővülő, a pénzpiacokon elérhető széles termékpalettát kínálunk forintban, euróban és dollárban. Neves külföldi befektetési alapkezelők több mint 160 alapját forgalmazzuk, valamint havonta új strukturált kötvényeket kínálunk.
A pénzügyi biztonság egyre fontosabb értékké válik, ugyanakkor hosszú távú befektetéseink során arra törekszünk, hogy pénzünk értéke növekedjen - ez pedig elkerülhetetlenül együtt jár bizonyos mértékű kockázattal. E két törekvés között nem könnyű megtalálni az egyensúlyt, de a feladat korántsem lehetetlen. Kimondottan erre jöttek létre a tőkegarantált kötvények, olyan, általában közép- és hosszú távú befektetések, amelyek lehetőséget kínálnak nagyobb hozam elérésére, a kötvény kibocsátója által nyújtott - feltételekhez kötött - tőkevédelem mellett, vagy anélkül.
A befektetési alapok a befektetők pénzét egy olyan portfólióba gyűjtik össze, amelyet professzionális alapkezelő cégek kezelnek, kihasználva a nagyobb méretből fakadó hatékonyságot. Az elért hozamokból a befektetők befektetéseik arányában részesülnek. A befektetési jegyek rugalmas, likvid befektetési alternatívát kínálnak. Segítségükkel egyszerűen és kényelmesen, kockázatvállaló képességének és befektetési céljainak megfelelően diverzifikálhatja befektetéseit .
Citigold bankára az Ön igényei szerint rendszeres piaci elemzéseket juttat el Önnek e-mailben, valamint személyesen is várjuk zártkörű szakmai rendezvényeinken, ahol szakértőink választ adnak a pénzpiacokkal, vagy egyéb befektetésekkel kapcsolatos kérdéseire.
További szolgáltatások
Globális háttér
Citigold bankár
Citigold Vagyontervezés
Treasury szolgáltatások
Kiegészítő szolgáltatások
Vissza a Szolgáltatások áttekintő oldalra
Print
Citibank Befektetési Alap Kereső