LAKOSSÁGI ÜGYFELEKNEK

A Citibank lakossági ügyfélszámlák Erste Bank Hungary Zrt. és Erste Befektetési Zrt. (továbbiakban együtt: Erste) részére történő átadása megtörtént. Az átadott lakossági termékekkel kapcsolatban a továbbiakban az Erste Bankhoz fordulhat: erstebank.hu.

Általános információkért és megszűnt lakossági termékekkel kapcsolatos panaszkezelés miatt kérjük tekintse meg oldalunkat.

VÁLLALATI ÜGYFELEKNEK

A Citi Magyarországon marad, változatlan elkötelezettséggel az ország iránt, mint ahogyan azt az 1985-ben elindított hazai működésünk óta számtalanszor bebizonyítottuk. A jövőben a kis- és középvállalatok, valamint nagyvállalatok, a pénzügyi intézmények, a multinacionális cégek magyarországi leányvállalatai, az állami szektor, továbbá a globális befektetők számára nyújtott szolgáltatások fejlesztésére és bővítésére helyezzük a hangsúlyt. Elkötelezettségünk a budapesti Citi Szolgáltató Központ továbbfejlesztése iránt is változatlan marad, ahol jelenleg több mint 1700 szakemberünk nyújt szolgáltatásokat a világ több mint 100 országában működő Citi-vállalatok számára.

Vállalati és nagyvállalati weboldalunk megtekintéséhez kattintson ide: