A Citi Magyarországon
A Citi története
Éves jelentések
Társadalmi felelősségvállalás
Elérhetőségeink
kapcsolódóoldalak
 
Sajtószoba
Karrier
 
A Citibankról
Ismerje meg bankunkat!

A Citibank 1985-ben kezdte meg működését Magyarországon. A Citi tagjaként az országban jelenlevő bankok közül az egyik legnagyobb, páratlan globális és helyi tapasztalatokkal rendelkező nemzetközi bank, mely világszínvonalú szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek az egész ország területén.

 
A Citi Magyarországon
részletek
  • A Citi 1985 óta van jelen Magyarországon. A Citibank Magyarország volt a Citi első leányvállalata a Közép-Kelet-Európa régióban. A Citibank az írországi székhelyű Citibank Europe plc fióktelepeként működik Magyarországon 2009 januárjától, Citibank Europe plc Magyarországi Fióktelepe néven.
A Citi története
részletek
  • A City Bank of New York, a Citibank elődje 1812-ben alakult. A bank hosszú évekre visszatekintő hagyományai az innováció, a rugalmasság és a szakértelem területén biztosítják, hogy mára sikerült valóban az egész világon vezető pénzintézetté válnia.
Éves jelentések
részletek
  • A Citibank Zrt. éves jelentései 1998-2008-ig.
  • A Citibank Europe plc Magyarországi Fióktelepe éves jelentései 2009-től.
Társadalmi felelősségvállalás
részletek
  • A Citibank Magyarország elkötelezetten támogatja a helyi társadalmi közösségeket céljaik elérésében. A Citi globális társadalmi felelősségvállalási stratégiájával összhangban elsősorban a pénzügyi oktatás, valamint a civilszervezetek és a kisvállalkozások fejlesztése terén tevékenykedünk. Ezenkívül vannak a magyarországi helyzet igényeihez igazított programjaink, mint például a gyermekegészségügy és a művészeti oktatás támogatása.
Elérhetőségeink
részletek
 
 
 
lépjenvelünkkapcsolatba
 
CitiPhone Banking
Bankfiókok