Tisztelt Ügyfelünk!
TANÁCSOK AZ INTERNET ÉS MOBIL BANKING SZOLGÁLTATÁSOK BIZTONSÁGOS HASZNÁLATÁHOZ.
Jelen levelünkben az internet banki és a mobil banki felületekkel kapcsolatos hasznos biztonsági információkra hívjuk fel a figyelmét. Kérjük, hogy a szolgáltatások használatakor saját biztonsága érdekében fokozottan ügyeljen a következőkre:
Citibank Online internetes banki és Citibank Mobilbank rendszerünk semmiképpen nem kér Egyszer Használatos Jelszót a rendszerbe történő bejelentkezéskor, illetve munkatársaink sohasem kérik Öntől PIN kódját vagy az Egyszer Használatos Jelszót telefonon. Amennyiben ettől eltérőt tapasztalna, kérjük hívja CitiPhone Bankárainkat a 06-1-288-8888-as számon.
Kérjük, hogy mindig figyelmesen olvassa el a bankunk által küldött SMS üzenetek teljes tartalmát, különös tekintettel az Egyszer Használatos Jelszavak küldése esetén.
Ha bármilyen, a szokásostól eltérő működést tapasztal, pl. a belépéskor Egyszer Használatos Jelszót kér a rendszer, akkor kérjük, haladéktalanul lépjen ki a rendszerből, és az esetet azonnal jelezze kollégáinknak a 06-1-288-8888-as telefonszámon
Ügyfeleinkkel történő kommunikációnk minden esetben ehhez az üzenethez hasonló formában történik. Külön felhívjuk figyelmét arra, hogy kerülje azon e-mailek tartalmát, melyek megfogalamazása nem jól érthető és a magyar nyelv szabályaitól eltérő.
Kérjük, hogy a szolgáltatás használata során győződjön meg az internetes böngésző programjának cím mezőjében szereplő pontos címről. Ha az nem a www.citibank.hu címmel kezdődik, akkor kérjük, haladéktalanul lépjen ki a rendszerből, és az esetet azonnal jelezze kollégáinknak a 06-1-288-8888-as telefonszámon.
A fentieken túl figyelmébe ajánljuk az Internet és mobil banki szolgáltatásokhoz kapcsolódó részletes biztonsági tájékoztatónkat is, melyben olyan alapvető információkkal és általános érvényű tanácsokkal állunk a rendelkezésére, melyek figyelembevételével és alkalmazásával továbbra is biztonságosan intézheti pénzügyeit interneten és mobiltelefonon. www.citibank.hu/biztonsag
Együttműködését ezúton is köszönjük.

Üdvözlettel:
Citibank