Adósságrendezés extrákkal

Stabilizálja pénzügyeit! Ráadásként akár extra
szabad felhasználású hitelt adhatunk.

Az Adósságrendező Citibank Személyi Hitel termék 2016. december 23-tól csak személyesen bankfiókban igényelhető. 2016. december 31-től a termék értékesítése megszűnik.

 • Fix törlesztőrészlet a futamidő végéig
 • Kezes és ingatlanfedezet nélkül
 • A teljes hitelfelvétel akár az Ön otthonából is lebonyolítható

Számolja ki mekkora hitelre lenne szüksége!

1
Írja be meglévő hiteleit!

Adósságrendező Citibank Személyi Hitel kalkulátor1

2
Eredmény
Ft
Ft/hó
Ft/hó
Ft/hó
Ft
KAMAT*
 
THM

Miért jó választás a Adósságrendező Citibank Személyi Hitel?

 • Az adósságrendezésen felül akár extra hitelösszeg is igényelhető
 • A teljes hitelfelvétel akár az Ön otthonából is lebonyolítható
 • Egyszerű és gyors hitelbírálat, rugalmas ügyintézéssel
 • Nem szükséges számlanyitás új hitele mellé
 • Fix törlesztőrészlet a futamidő végéig
 • Kezes és ingatlanfedezet nélkül
 • Akár 10,99%-os fix kamattal2
 • 500 ezertől 6 millió forintig
 • Akár 0% kezelési költség3
 • Futamidő: 30-72 hónap

THM: 11,56%-24,90%4

Reprezentatív példa

A fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII.törvény 4. § (2) bekezdése szerinti reprezentatív példa:

1 000 000 Ft hitelösszeg, 60 hónap futamidő, A2 adósminősítés esetén elérhető 18,99%-os rögzített hitelkamat és 0% kezelési költség figyelembevételével a hitel teljes díja 556 100 Ft, a visszafizetendő teljes összeg 1 556 100 Ft, a havi törlesztőrészlet 25 935 Ft, THM: 20,7%.

Rólunk mondták

„Nagyon jó a kamatozása, illetve nem jelzálog alapú. Bátran ajánlanám, mert tényleg nagyon gyorsan ment.”

H. D. Juliánna Edit

„Az adósságrendezés volt a legfontosabb célom, ez a lehetőség nagyon megkönnyítette az életemet, mert magas kamatozású hitelkártyát váltottam ki és felére csökkent a törlesztőrészletem.”

B. Györgyné

Általában az adósságrendező hitelekről

Az adósságrendező személyi hitel lehetővé teszi több, különböző helyre és különböző kamattal fizetett hitel kiváltását: a már meglévő hiteleket a bank egyetlen kedvező hitelre váltja. Adósságrendező személyi hitel felvételéhez különböző feltételeknek (pl. jövedelem, életkor, hitelkitettség) kell megfelelni, amelyekről érdemes előre tájékozódni.
Annak érdemes adósságrendező személyi hitelt felvenni, aki szeretné több meglévő, különböző törlesztőrészletű hitelét egyetlen, kedvező kamatozású és fix törlesztőrészletű hitelre cserélni, és ezáltal csökkenteni a hitelei törlesztésére fordított havi kiadásait. A visszafizetés így egyszerűbb, átláthatóbb és tervezhetőbb lesz.
Felhasználás szerint két csoportra szokták osztani a hiteleket. Vannak előre meghatározott célra (pl. autó- vagy lakásvásárlásra) felvehető hitelek, illetve szabad felhasználású hitelek.
A különböző hiteleknek és kölcsönöknek más-más feltételei vannak, illetve mindegyik más célra a legmegfelelőbb pénzügyi termék. Mindig érdemes megnézni, hogy milyen feltételekkel vehető fel a hitel és hogy a termékek tulajdonságai összeegyeztethetőek-e az igénylő rövid- és hosszú távú céljaival. Fontos utánajárni az ajánlatoknak, összehasonlítani a kamatokat, egyéb pénzügyi feltételeket és tudatos döntést hozni. A pénzintézetek a törvényi szabályozásnak megfelelően átlátható tájékoztatást adnak a kamatokról és a hitelek egyéb feltételeiről. Azt érdemes szem előtt tartani, hogy hosszú távú célokhoz hosszú lejáratú hitelt, míg rövid távú célok megvalósításához rövid-, vagy középtávú kölcsönt célszerű igénybe venni.
Bankonként eltérő a gyakorlat, adósságrendező személyi kölcsön igényléshez szükség lehet személyi igazolványra, lakcímkártyára, munkáltatói igazolásra, bankszámlakivonatra és esetleg a meglévő hitelek igazolásaira. Természetesen erről előzetesen érdemes tájékozódni, illetve a bankok az igénylés során nyújtanak bővebb felvilágosítást.
Ft
Ft
Ft
Ft
Ft
Ft