Válasszon célt, mi adunk hitelt!

Szabad felhasználású forint hitel, gyors hitelbírálattal és fix törlesztőrészletekkel

A Citibank Személyi Hitel termék 2016. december 23-tól csak személyesen bankfiókban igényelhető.
2016. december 31-től a termék értékesítése megszűnik.

 • Fix törlesztőrészlet a futamidő végéig
 • Kezes és ingatlanfedezet nélkül
 • A teljes hitelfelvétel akár az Ön otthonából is lebonyolítható

Számolja ki mekkora hitelre lenne szüksége!

1
Állítsa be a csúszkával, mekkora hitellel segíthetünk!

Citibank Személyi Hitel kalkulátor2

500 000 Ft
6 000 000 Ft
Kamat

3 250 000 Ft

16,49%

3 250 000 Ft

14,49%

3 250 000 Ft

10,49%

3 250 000 Ft

9,49%

83 982 Ft/hó
4 031 136 Ft
THM
12,2%

Miért jó választás a Citibank Személyi Hitel?

 • Rugalmas ügyintézés (akár az Ön otthonában)
 • Gyors hitelbírálat
 • Akár 8,99%-os fix kamat1
 • Fix törlesztőrészlet a futamidő végéig
 • Szabad felhasználású forint hitel
 • 500 ezertől 6 millió forintig3
 • Kezes és ingatlanfedezet nélkül igényelhető
 • Futamidő: 30-72 hónap

THM: 9,77%-24,56%4

Reprezentatív példa

A fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII.törvény 4. § (2) bekezdése szerinti reprezentatív példa:

1 000 000 Ft hitelösszeg, 60 hónap futamidő, A2 adósminősítés esetén elérhető 17,99%-os rögzített hitelkamat és 2,5% kezelési költség figyelembevételével a hitel teljes díja 523 280 Ft, a visszafizetendő teljes összeg 1 523 280 Ft, a havi törlesztőrészlet 25 388 Ft, THM: 21,0%.

Rólunk mondták

„Abszolút profi volt! Nagyon szimpatikus volt nekem, hogy rugalmas volt, házhoz jött, figyelembe vette, hogy mikor érek rá. Nagyon-nagyon személyre szabott volt.”

M. Mónika

„Egyszerű, kedvező és gyors. Nagyon gyorsan lefutott az igénylés, nem volt bonyolult.”

T. József Andor

Általában a személyi hitelekről

A fix törlesztőrészlet azt jelenti, hogy sem a kamat, sem a törlesztőrészlet összege nem változik a kölcsön futamideje alatt, nem kell tartani a hitelkamat időközbeni emelkedésétől.
A különböző bankok eltérő feltételekkel nyújthatnak hitelt, a kamat mellett különböző díjak merülhetnek fel, melyekről érdemes előre tájékozódni. Szerződéskötési díj, ügyvédi díj, kezelési költség, hitelbírálati díj, folyósítási díj stb. merülhet fel.
Bankok szerint eltérhet az igényelhető hitel összege. Vannak különböző hiteltípusokra, hitelösszegekre specializálódott bankok, míg egyes bankok akár a teljes palettát lefedik termékeikkel. Az, hogy a hiteligénylés során végül mekkora összeg érhető el az igénylő számára, az a bankonként eltérő hitelbírálattól függ. Általában figyelembe veszik az (igazolt) jövedelmet, rendszeres havi kiadásokat és azt, hogy van-e már más hiteltartozása. Törvényi szabályozás határozza meg, hogy a hiteligénylők jövedelemének legfeljebb hány százaléka folyósítható kölcsönként és mekkora lehet a maximális törlesztőrészlet. A pénzintézetek ezt figyelembe véve bírálják el a hitelkérelmeket.
Személyi hitelt általában rendszeres, igazolt jövedelemmel rendelkező személyek igényelhetnek. Gyakran feltétel a hosszabb, folyamatos munkaviszony és az is, hogy a jövedelem folyószámlára érkezzen. A legtöbb bank minimális jövedelem feltételt is meg szokott határozni és figyelembe veszi az igénylők jelenlegi anyagi teherbíró képességét. Erre törvényi szabályozás is vonatkozik, ahogy arra is, hogy csak és kizárólag igazolt, rendszeres jövedelmeket fogadhatnak el.
Pénzintézetenként eltérőek a feltételek, de személyi hitelt általában nagykorú, folyamatos munkaviszonnyal és igazolt, rendszeres jövedelemmel rendelkező személyek vehetnek fel, ha nem szerepelnek a negatív adóslistán (KHR, BAR). Személyi kölcsön igénylése esetén általában nincs szükség kezesre és fedezetre.
Bankonként eltérő a gyakorlat, személyi kölcsön igényléshez szükség lehet a személyi igazolványra, a lakcímkártyára, munkáltatói igazolásra, bankszámlakivonatra és esetleg a meglévő hitelek igazolásaira. Természetesen erről előzetesen tájékozódhat, illetve a bankok az igénylés során nyújtanak bővebb felvilágosítást.